Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság valóban kevesebben élnek kapcsolatban? Nem igazán igénylem a női társsaságot.
Figyelt kérdés
Hallom innen onnan hogy jóval kevesebb ember van kapcsolatban, személy szerint én nem igénylem, jobban szeretem az egyedüllétet. Mióta el ballagtam iskolából barátok sem nagyon vannak de nem is hiányoznak, kivettem a kis albérletem jó messze a szülővárosomtól és jól elvagyok, munka aztán gaming otthon otthon, tök jól érzem magam így. Személy szerint előbb fogadnék be egy cicát mint egy másik embert lakótársnak (sajnos nem engednek be háziállatot). Kevés pénzből, mmk-sként de elvagyok, aztán valahogy majd lépek előre. Nem vagyok aszexuális egyébként, max aszociális. 22/f2023. febr. 12. 22:36
1/6 anonim válasza:
Most gondolom megerősítést várnál. Nyilván tudod, hogy egyáltalán nem ez a jellemző.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem száz, semmi nem visz rá az ilyesmire.
2023. febr. 12. 23:33
3/6 anonim válasza:
Te is tudod hogy nem frankó, de azzal akarod magad nyugtatgatni "sokan vannak még így". Nem, nincsenek szignifikánsan sokkal többen mint 50 évvel ezelőtt. Akkor is voltak aszociális emberek csak nem a számítógép előtt ültek hanem pl. olvastak, vagy más akkori dologgal zárkóztak be egyedül a külvilág elől.
4/6 A kérdező kommentje:
Teljesen érthető ha az emberek elvonulnak, sosem éltünk egy szép világban. Az aszociális és depressziós réteg egyébként is az átlagnál intelligensebb rétegből kerül ki, minél intelligensebb valaki annál nagyobb a nihil.
2023. febr. 13. 04:31
5/6 anonim válasza:
Ma jobban jellemző a mingli kapcsolat, vagy az, hogy (a nőknél): "Ma Józsi-, holnap már Károly a párom". Ma már a nők nem szeretik, nem kívánják a kötöttségeet, csak a pénzt:), ehhez meg nem kell házasság.
6/6 anonim válasza:
30 vagyok de igazából ugyanezt csinálom, csak párom is van. (Nem élünk még együtt de nem kizárt) Mikor nálam van v én nála, együtt gamelgetünk, lazulunk, elvagyunk otthon, lehet ezeket társas formációban csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!