Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Biztosra mennétek ebben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztosra mennétek ebben az esetben, vagy nem alkudnátok meg?

Figyelt kérdés
Eddig mindig egy típusú férfiakkal volt dolgom (tipik nő kedvencei, ego az egekben, és mindig csalódás is lett a vége). Most úgy döntöttem felhagyok ezzel, és más típusú férfival kezdek ismerkedni. Külsőre nem az esetem, viszont megbízhatóbbnak tűnik, mint az eddigiek. Ti az érzelmi biztonságot választanátok, külső vonzalom nélkül? Vagy inkább kutatnátok tovább?
2023. febr. 26. 22:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van egy halmaz ahol kapcsolatilag megbízhatóak vannak és akik lehet elsőre nem tökéletesen az eseted de tudsz benne találni szépet, tehát bele tudsz szeretni. Szerintem ez a halmaz éri meg legjobban kapcsolatra. :)
2023. febr. 27. 01:54
 12/19 anonim ***** válasza:
47%
Köszike 11! 😍
2023. febr. 27. 01:58
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én eleve demiszexuális vagyok, úgyhogy nekem tök8, hogy néz ki, mert senki nem tud megfogni a külsővel.

Volt külsőre ilyen is olyan is. De mivel belső alapján választottam mindig nem jelenthető ki, hogy a külsőre megnyerő pasik kivétel nélkül bunkók lennének, ahogy a kevésbbé tetszetős férfiak meg megbízhatóak.

A nővérem is így választott férjet és meg is szívta. 3 gyerek után váltak mert amint megvolt a kellő önbizalom a férfi részéről meg is csalta a nővérem.

Mi genetikailag jól vagyunk összerakva, úgyhogy férfiakból válogathatunk bőven. De mivel mindig a falú bikájával kezdtünk és rendre megszívtuk, így nővérem "taktikát" váltott, de nem jött be ez sem.

2023. febr. 27. 06:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Voltam én is így mint te, aztán az aki miatt "megalkudtam", mert külsőre nem volt az esetem ugyanúgy megcsalt. Igaz 30 éves koromig vártam, de megtaláltam azt az embert aki külsőre is, belsőre is az esetem és mindenben passzolunk. Szóval szerintem néha jobb várni
2023. febr. 27. 07:40
 15/19 anonim ***** válasza:

Ismertem olyan pasit aki kifejezetten ronda volt, mégis házas, és emellett az egyetem legszebb lányait dugta. Megjegyzem, nem tanár volt hogy a jobb jegyekért.

Férjemet elég jóképűnek gondolom, es biztosra tudom hogy hűséges, abszolut nem az a csajozós fajta.

2023. febr. 27. 08:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, te mit tudsz választani. Mert én is belátom, hogy meg kellene alkudni, csakhogy vonzalom és jó szex nélkül nem tudok megmaradni a világ legjobb embere mellett sem. Olyan szerencsém pedig nekem nincs, hogy minden meglegyen egyben, és még pont én kelljek is neki.
2023. febr. 27. 08:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Ismertem egy nőt, aki szintén a bad boyokra bukott. Addig működtek a dolgai, amíg új volt a szerelem. Amikor a hétköznapi problémák jöttek, borult a képlet minden esetben. Megértést, gondoskodást, őszinteséget várt minden kapcsolatától, de hűtlenséget, csalódást kapott. Ma már 60 fölött jár, kirepültek a gyerekek, csak panaszkodik, értetlenkedik, hogy miért nem sikerült neki "normális férfit"találni, pedig szép nő. Mondtam neki, hogy ferrarival nem lehet nagybevásárlást csinálni, mert nem arra való.Neki nem volt elég jó a kombi-a normális pasikat elhajtotta-, hát most így járt.
2023. febr. 27. 09:22
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a lényeg, hogy az eseted-e vagy sem, hanem hogy van-e kémia. Milyen a közelében lenni? Hat rád szexuálisan valamennyire?

Egy csóknál már látszik szerintem, hogy érdemes-e vele kezdeni (nyilván vonzalom nélkül hülyeség lenne).

2023. febr. 27. 09:26
 19/19 anonim ***** válasza:
17. Erről van szó! Hát így járt! 😍
2023. febr. 28. 03:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!