Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Biztosra mennétek ebben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztosra mennétek ebben az esetben, vagy nem alkudnátok meg?

Figyelt kérdés
Eddig mindig egy típusú férfiakkal volt dolgom (tipik nő kedvencei, ego az egekben, és mindig csalódás is lett a vége). Most úgy döntöttem felhagyok ezzel, és más típusú férfival kezdek ismerkedni. Külsőre nem az esetem, viszont megbízhatóbbnak tűnik, mint az eddigiek. Ti az érzelmi biztonságot választanátok, külső vonzalom nélkül? Vagy inkább kutatnátok tovább?
2023. febr. 26. 22:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Sok nő képes erre. Én nem lennék, de nekem fontosabb is a szex, mint a legtöbb nőnek. Nekem kell a külső vonzalom, nem akarok 30 évet olyannal leélni, akire nem izgulok fel.
2023. febr. 26. 22:03
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Külső vonzalom nélkül nekem nem pálya... Van annyi önbizalmam, hogy nem adom Lee...
2023. febr. 26. 22:07
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Én nem adnám fel, számomra fontos, hogy a belső és a külső is stimmeljen.
2023. febr. 26. 22:10
 4/19 anonim ***** válasza:
60%
Úgyis megcsalod
2023. febr. 26. 22:12
 5/19 anonim ***** válasza:
91%

Nekem ez nem menne.

Inkább éld még ki magad az ilyen tahókon, aztán ha megértél jó esetben a normalisak fognak vonzani.

Addig viszont ne erőltesd, mert őt csak becsapnád, te meg szenvednél, vagy jo eséllyel megcsalnád

2023. febr. 26. 22:24
 6/19 anonim ***** válasza:
79%
Neked megalkuvás, ha nem olyat választasz, aki biztosan csalni fog?
2023. febr. 26. 22:33
 7/19 anonim ***** válasza:
94%

Ez pont olyan okos kérdés, mintha egy incel írta volna ki.

Szerinted egy férfi csak akkor megbízható, ha nem vonzó? És eddig azért volt minden exed szemét, mert jól néznek ki?

2023. febr. 26. 22:45
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak olyat választanék, aki tetszik kívül-belül. De ez gyakran nem egyezik a világ ideálképével. Érdemes ezen neked is elgondolkodnod. Az alapján vizsgálsz valakit, hogy mennyire hasonlít a média szerinti férfiideálhoz, vagy hogy neked mi a véleményed róla? Nem mindig könnyű észrevenni a különbséget
2023. febr. 26. 22:52
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez a kérdés?

"Eddig mindig egy típusú férfiakkal volt dolgom (tipik nő kedvencei, ego az egekben, és mindig csalódás is lett a vége"

"Most úgy döntöttem felhagyok ezzel, és más típusú férfival kezdek ismerkedni. Külsőre nem az esetem, viszont megbízhatóbbnak tűnik"

Mintha csak ez a két ember típus lenne, úgy fogalmazol.

Önimádó f_szkalapokkal se jó kezdeni, de olyannal se, akihez nem vonzódsz.

Azt nem tudod elképzelni, hogy olyannal kezdj, aki bejön kívül belül? Ne csak ez vagy az.

2023. febr. 26. 23:39
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Mintha egy kapcsolat csak a dugásról szólna.
2023. febr. 27. 01:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!