Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön (Ausztria) miért látok sok csúnya férfit is szép nőkkel? Ezek szerint csak a magyar nők ilyen felszínesek ami a külsőt illeti?
Ausztriában az anyagiak se nagyon számítanak, mert alapból mindenki jól él. Alig vannak társadalmi különbségek, 5 kulcsos adórendszer van, magas a bérszínvonal, egyszerűen még egy minimálbérből is simán meg lehet élni. Épp ezért nem kell a nőknek azt lesni, hogy na vajon mennyit keres a pasi, mert úgyis meglesz mindenük. Nem úgy mint Magyarországon, itt valóban nagy különbségek vannak, sok a szegény.
Nade ami meglepő viszont, hogy a külső alapján is jóval kevésbé tűnnek felszínesnek a nők. Rengeteg csúnya férfit látok, nagyon szép és csinos nőkkel. Kövér nőt meg szinte nem látni, minden nőtől elvárás, hogy maradjon csinos a kor előrehaladtával is.
Miért van ez így?
Kiszel Tünde szellemi szintjén van a drága. 🤷♀️
Ausztriába több az elhízott ember mint itt.
Ott is vannak csórók, nem kolbászból van ott se a kerítés.
Nemmelesleg sok jó pasi van kinn. A másik meg hogy ott kevesebb pasi nyereg. Teljesen más a férfiak mentálisa is.
"Azok a magyarok" az apád kukiját azt...
Szedd össze magad azt költözz ki (ha lehet tőlem messze😅). De nyugi ott se kellesz a kutyának se.
N 30
Te blfasz. Itt dolgozom 10 éve (nem, nem mosogatok csak), 5 éve itt élek és mindig is a határ melett éltem és itt is születtem.
Irigykedj csak. Nekem holt mindegy, nem én vergődök itt napi szinten.
Neked nincs fogalmad a dolgokról. Attól hogy párszor esetleg jártál itt még hülye vagy.😅
Itt sírtok, hogy a szép magyar nők mind külföldön vannak. Látod, ők sétálnak Bécsben csúnya és gazdag osztrák pasikkal.
Puszika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!