Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Eddig minden férfi átvert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig minden férfi átvert akit szerettem, hogyan hihetnék újra az őszinte szerelemben? 24/l

Figyelt kérdés
Nagyon naív, iszonyatosan érzékeny és érzelmes lány voltam, de mára már kihalt belőlem minden hit, azóta rengeteg emberrel lefekszem, és nem bírok kötődni senkihez. Ez nem tudatos, de annyira nem tudok megbízni senkiben a történtek után, hogy igazából azt is rezzenéstelenül nézném ha a szemem láttára csalnának meg. Úgy vagyok vele, “kihasználjuk” egymás testét aztán ennyi. Nem érdekelnek az érzelmek. Ha valaki bókol, vagy úgy tesz mintha tényleg érdeklődne sem veszem komolyan, irritálni is kezdett, ha valaki túl sokszor keres, mert előre haragszom rá, hogy szinte 100%, hogy csak hülyítene. Lepereg rólam minden szó. Elvagyok velük, élvezem, hogy mennyi ember szexinek tart és egyáltalán nem tudnak meghatni se pozitív, se negatív értelemben. Hidegen hagy minden, rideg vagyok és érzelmileg teljesen elérhetetlen, érzéketlen és sokszor bunkó és arrogáns is. Pedig nagyon szerény voltam.

2023. febr. 24. 21:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
31%
25 évesen máshol nem lehet doktorid. Nem jönnek ki az évek. Én 30 évesen lettem bölcseszdoktor. Valami kamus! A 12- 17- es.
2023. febr. 24. 23:15
 22/28 anonim ***** válasza:
21%
Oké...jogász vagy. Na, az tényleg az alja.
2023. febr. 24. 23:27
 23/28 anonim ***** válasza:
11%

Kedves incelgyűlölők!

Remélem olvassátok az ilyen kérdéseket!

Köszönjük USA, köszönjük EU, köszönjük Woke, köszönjük (ultra)feminizmus, és köszönjük fogyasztói társadalom és államkapitalisták és bürokraták, hogy közös erővel ilyenné tettétek a világot!

2023. febr. 25. 01:18
 24/28 anonim ***** válasza:
91%

15. Ez nem klasszikus intelligencia kérdése. Lehet 150 az IQ-d is, attól még választhatsz szarul pasikat, pont mert az ösztöneidre (=érzelmeidre) hallgatsz a józan eszed helyett. Ebbe nő és férfi is beleeshet, csak azért a nőket szokták mondani, mert ők választanak és hajlamosak a f*@szfej menőcsávókba beleesni. Peeeerszeeeee, manapság már minden áldozathibáztatás, ha valaki felhívja a figyelmet, hogy az áldozatnak is be kellett volna kötnie a biztonsági övet, le kellett volna lakatolni a biciklit és hasonlók.

Engem is dobott életem első két nője és ugyanígy állok a dolgokhoz azóta sajnos, mint te. A lány, akivel elveszítettem a szüzességemet, kb. 1 hónappal az első szex után ghostingolt. A másodikba voltam aztán a legjobban szerelmes valaha, azok közül akikkel le is feküdtem, de ő is sajnos 2 hónap után elhagyott. Még ma is eszembe jutnak ezek az elsők néha, pedig már eltelt több, mint 5 év. Nagyon nehezen tudok elköteleződni és hinni, bízni, szeretni. Tehát ez nem csak egy női dolog látod, mind emberek vagyunk.

2023. febr. 25. 04:42
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
Én is azt nézem, hogy nem jön ki a matek. Na de lehet a sok szex között tanárok is voltak. :D És ezek szerint nem is kevés.
2023. febr. 25. 04:59
 26/28 A kérdező kommentje:
Áruljátok már el, hogy hogyan matekoztok, ha nektek ez nem jön ki?:D
2023. febr. 25. 09:53
 27/28 anonim ***** válasza:
35%
Nők ☕
2023. febr. 25. 12:37
 28/28 anonim ***** válasza:

"Ha neked is doktori diploma van a zsebedben, (bocsánat, nekem csak egy év múlva lesz, ha minden jól megy), akkor SEM javaslom hogy véleményt formálj az intelligenciámról, vagy bárkiéről aki itt kérdést tesz fel, főleg, hogy semmi relevanciája."

Jól mondod, semmi relevanciája a kérdésed szempontjából.

Kár is említened és ezzel foglalkoznod.

Szerintem a csalódások az elvárásokból következnek. Hinni, bízni kell, de ha nyitva tartod a szemed és a szíved, megláthatod, hogy kb. milyen lehet valaki. Ez kiindulópontnak jó, de ne vedd biztosra.

2023. febr. 25. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!