Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedtek mikor szerelembe estek? Hogy élitek meg?
Figyelt kérdés
2022. nov. 1. 15:33
1/9 anonim válasza:
A #babá-hoz nincs köze a viselkedésemnek, az biztos ;DDD
2/9 anonim válasza:
Kérdező, csak egy releváns okot mondjál, amiért ilyen mértékig személyes információt meg kellene osztani egy vadidegennel (mégha anonim módon is).
3/9 A kérdező kommentje:
Én pl szorongok görcsölök életem legrosszabb időszaka az ilyen.
2022. nov. 1. 15:58
4/9 anonim válasza:
Attól függ..
De rengeteg bújás, szeretgetés, csókolózás. Mindenféle apróság érdekel a másikkal kapcsolatban, alig várom beszéljünk vagy találkozzunk.
Ha lehetne egész nap csak szeretkeznék vele, el se engedném magam mellől szívem szerint.
5/9 anonim válasza:
Miért szorongaz miatta? A legszebb érzés. 🙂
6/9 anonim válasza:
Egyszerűen megszállott vagyok a személyiségét illetően, mindent izgalmasnak és érdekesnek gondolok benne, még többet akarok megtudni es folyton csak rá gondolok. Vele akarom leélni az életem, elképzelek minden forgatókönyvet: szeretkezéseket, azt hogy babánk lesz, terhes leszek, a közös szülést és életet, mindent. Az már más kérdés, hogy ez normális-e😃
7/9 anonim válasza:
#5:
"Szorongani miatta" maximum az szokott, aki már tudja (az előző rossz tapasztalatai alapján), hogy milyen lesz akkor, ha majd feloszlik a rózsaszín köd, és kiderül hogy kívül szép az alma de belül rohad. :(
8/9 anonim válasza:
Amikor szerelmes vagy igazán, nem rózsaszín felhővel, akkor nem a körülmények, kíváncsiságba vagy szerelmes s főleg nem szorongsz. Hanem mindegy minden körülmény, életforma, van e rajta smink hogyan öltözik, mit csinál, egyszerűen csak jó h veled van s nyugodt vagy. Feltétel nélkül szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!