Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg/leszbikus szerelmes párként nyilvánosság előtt hogy viselkedtek?
Nem mertem régebben. Minden idióta odajött (kanos férfiak), így jobbnak láttuk nem gyakorolni kint. Nem mintha az én szokásom lenne nyilvánosan mutogatni a kapcsolataimat.
Most, egyetemi városban simán felvállalnám, ez már nem vidék. Toleránsabbak az emberek.
"Nem mintha az én szokásom lenne nyilvánosan mutogatni a kapcsolataimat."
ugye tisztában vagy vele, hogy ez nem magamutogatás? hanem emberi jog (kéne hogy legyen!), hogy szabadon és félelem nélkül kifejezhesd az érzéseidet a nyilvános térben is a társad iránt.
nem nyílt színi szexelésről beszélünk, hanem olyan dolgokról, amiket nap mint nap bármelyik heteroszexuális pár gond nélkül megtesz: tehát kézen fogva sétálni, szerelmesen átölelni a másikat, csókot váltani...
és ha heteró párok csókolóznak nyilvánosan?
az is kérdés, miért indulattal reagálsz arra, ha valaki kiáll az LMBTQ+ emberek jogai mellett... a saját csoportod mellett.
Én nem látok itt indulatokat 🤷🏻♀️
Számomra is ellenszenvesek a nyilvánosan enyelgő párok ha hetero, ha meleg, ha nem tudom mi :D
A melegekkel nincs bajom, és nyilván a szájrapuszi és kézfogás oké. De a nyelvcsatákat hagyjuk meg otthonra szerintem.
#4:
Heteróknál sem tartom ízlésesnek, félteértés ne essék. Szimplán nem szeretem, ha majd előttem koitálnak a villamoson és bennem sincsen ennyi exhibicionista hajlam. ;)
senki nem "nyelvcsatákról", sem "egymás szájában legyünk" dolgokról beszélt, hanem csókról.
nem tudom miért ezek a szélsőséges asszociációk kerülnek elő.
"Mielőtt elkezdenéd a polgárjogi harcos szöveget…"
de, ebben van indulat... már a "harcos" jelző is...
6
a koitál jelentése nemi közösülés.
én ilyenről sehol nem beszéltem, ha értőn tudsz szöveget olvasni.
kérdés, miért forgatod ki a szavaimat, miért túlzod el?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!