Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy a nyilvánosság tönkreteszi a kapcsolatunkat. Hogy tudnánk ezt kivédeni?
Titokban együtt voltunk egy olyan fiúval, aki iránt évek óta voltak érzéseim, de csak plátói volt a dolog. Bonyolult a helyzet, az évek alatt elég sok minden történt. De a nyár vége felé elkezdtünk jóban lenni (sok közös ismerősünk van) és együtt vagyunk. Viszont én nem akartam, hogy ez kiderüljön, több dolog miatt.
Most azonban fény derült a dologra, vagyis a legközelebbi barátnőim összerakták a képet és már nincs értelme tovább titkolni.
De félek, hogy ez így már nem fog olyan jól működni... Mármint, így csak ketten voltunk és senki nem szólt bele a kapcsolatunkba. Nem kaptam a megjegyzéseket, hogy "biztosan megcsal", sem az irigykedő nézéseket, vagy hogy bárki engem szidjon.
Kettesben teljesen jól ment a dolog még az én tapasztalatlanságom ellenére is... De most mégis félek.
18/L
Jesszus...most ez komoly?
Mi nem fog így jól működni? Ennyire befolyásolhatóak vagytok, hogy minden sz..rt elhisztek, amit a többiek mondanak? Ez az első.
Második: most miért szólnának bele az életetekbe? Ha hagyjátok, akkor megtörténik. Egyébként meg meg kell mondani a többieknek, hogy magánügy, mindenki foglalkozzon a saját életével. Ennyi.
Ha emiatt a nyilvánosság miatt tönkre megy a kapcsolat, akkor sose volt az jó kapcsolat. Egyébként meg nőlj fel!
Szombaton derült ki a dolog, azóta az egyik "barátnőm" már elkezdte, hogy úgy hallotta, az egyik exe küldött neki meztelen képeket és mintha vasárnap este egy szőke hajú lány ült volna mellette az autóban (én barna hajú vagyok).
Szóval ilyen kis kedves megjegyzéseket kapok és egy idő után ezek kikészítik az embert, még akkor is, ha nem igaz.
Mit foglalkozol te vele? Miért érdekel? Rosszakaróid mindig lesznek, akkor te mindig veszed a lapot és érdekelni fog mindegyik?
Nézd levegőnek, sz.rd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!