Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek (az ő szempontjából főleg) gázul viselkedtem, vagy lehetett esetleg “aranyos”?
Szóval van egy srác, akivel együtt jártunk egy ilyen képzésre, de mint kiderült, egy egyetemre is járunk, csak ugye, nem meglepő ha nem ismersz az egyetemen mindenkit. Szóval őszintén jóban lettünk, és nagyon sokat beszélgettünk, főleg amúgy telefonon miközben mentünk haza (két külön irányba). És az a helyzet, hogy nekem tetszik, de nagyon, csak ezt nem tudom hogyan megfogalmazni.
Tegnap viszont így a barátaimmal, meg az ő barátaikkal meg stb tartottunk egy halloweeni bulit, és én kaptam az alkalmon, gondoltam őt is meghívom. Megjött, nagyon aranyos volt mint mindig, azonnal megdicsérte a jelmezem, meg hogy csinos vagyok. Ezek után eltelt kb 2 óra úgy, hogy csak ilyen társasági dolgok voltak, meg ivósjátékoztunk is. Egyébként én bírom a piát, de az a tequila amit ittunk kicsit beütött és olyan spicces lettem, de nem részeg szó szerint. Viszont én akkor kimentem az udvarra, hogy kicsit levegőzzek, de elég gyorsan utánam jött és kérdezte, hogy minden rendben van-e. És én mondtam, hogy persze, csak szeretnék egy kicsit nyugalomban leülni. Ezért volt egy ilyen kicsit félreesőbb lépcső amire úgy ültünk le, hogy ő ült, széttette a lábát, én egy fokkal lejjebb mint ő odaültem és nekidőltem. Itt kezdődtek a gondok, mert én őszinte és sokat dumálós leszek ilyenkor. Ezért nem is tudom meddig, de nagyon hosszan beszélgettünk, mindenféle kínos és gyerekkori és minden ilyen dologról, és azt is elmondtam, hogy kicsit belezúgtam. Ő meg közben a arcomat és a nyakamat simogatta. De mondta egy idő után, hogy üljek az ölébe, mert fel fogok fázni, és akkor először átölelt aztán rövidesen csókolózni kezdtünk, de csak csókolóztunk, semmi más. Majd felajánlotta, hogy hazavisz, és nekem akkor esett le, hogy ő egyáltalán nem ivott, és nagyon elszégyelltem magam. Hazavitt, de a kocsiban már kb teljesen elaludtam. Ezért mikor odaértünk akkor felébresztett és csókolóztunk még egy kicsit, aztán pont a legrosszabbkor mondta, hogy menjek fel, mert szerintem ha akkor nem megyek fel, akkor együtt megyünk, ami egy kicsit problémás lett volna. Szóval szerintetek nagyon gáz lehettem? Férfiként mi lenne a véleményetek?😅 Tudom, hogy írnom kéne neki, vagy felhívni, csak nem tudom mit és hogy. Mármint még sosem csináltam ilyesmit férfiakkal. 22N
Szerintem abszolút nem voltál gáz, sőt ez még lehet, hogy előre is lendíti a kialakuló kapcsolatotokat. Én ennél sokkal durvább szoktam lenni, még arra is azt mondták, hogy semmiség.
20L
Hát na, mai világban egyáltalán nem tré, abból amit írtál inkább tart 'cuki reszegesnek' mint alkesznak, úgyhogy ne aggódj.
Irhatsz neki olyasmit, hogy 'Jól éreztem magam veled' köszi, hogy vigyáztal rám!'
Aztán úgyis beszélgettek, mert úgy tűnik ez a pasi oda van érted :)
Szexuálisan tuti és persze mint ember, a személyiséged is imponáló számára.
Ha nem így lenne felment volna veled khmmm... Ohm kávézni. XD
Szóval szerintem ja bejossz neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!