Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A vőlegényemmel szakítottunk,p...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényemmel szakítottunk,pár hete már nem műkődött.Ő azóta egy fiatalkori exszerelmével van, kb azóta amióta kimondtuk, hogy vége. Lehetséges hogy 20 év után a fiatalkori szerelem így beköszön egy férfi életében és már szerelembe is esik?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 3. 08:45
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Valószínűleg ott voltak az érzelmek eddig is, csak elnyomva, kivárva, hogy megtörténjen a szakítás.

Vagy ami valószínűbb, hogy sajnos hűtlenség is volt, mialatt még együtt voltatok.

Jobb neked egy ilyen alak nélkül! Kitartást!

2022. ápr. 3. 08:48
 2/8 A kérdező kommentje:

Tudom. Allitolag akkor irt neki amikor már nem volt koztunk semmi...A lezárás részig eljutottam, csak az fáj, hogy becsapott. A szakítás így is úgy is megtörtént volna, mert kihűltek az érzelmek. Csak

a bizalom lett így oda. És az önbizalom.. :(

2022. ápr. 3. 08:58
 3/8 Noren1989 ***** válasza:
100%

És mióta tartott a jegyesség?

Szépen fejlödtek a dolgaitok, vagy végig lehetett érezni, h kifelé àll a petrencerúd?

2022. ápr. 3. 09:16
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Nem létezik. Valószínűleg talonban volt nála mindig a csaj. Jobban jártál, mintha házasság után, vagy babával hozza meg a döntést.
2022. ápr. 3. 09:21
 5/8 A kérdező kommentje:
A jegyesség 1éve, a kapcsolat 6 éve. Igazából nem illettünk össze, több vita is volt,nem tudtuk megoldani. Az első pár evben volt szerelem, sokat kiálltunk egymásért. Utólag elnézve valószínű hogy igazából részéről talan megsem volt nagy szerelem, ha ilyen hirtelen szerelmes lett a fiatalkoriba,a nagy Ő.be..es viszont.
2022. ápr. 3. 09:22
 6/8 anonim ***** válasza:
66%

Az exek a legkönnyebb prédák. Ebben semmi sportérték nincsen.

Mit jelent az, hogy “néhány hete nem működött”? Ilyen nincsen.

2022. ápr. 3. 09:45
 7/8 A kérdező kommentje:

De van. Mindig is volták akadályok, mert a barátai, gyerekei ellenezték a kapcsolatunkat. Az egy dolog, hogy megszenvedtük, de kitartottunk évekig. (inkább én kaptam bántást)

Hetek, hónapok óta elhidegültünk, ideig óráig kibékülünk, azt hittük jó lesz, de vitáztunk mindenen. Nem bánom csak azt hogy bíztam benne. Bár a lényegén nem valtoztat(szakítottunk így is) csak ő már túl is lépett.

2022. ápr. 3. 10:04
 8/8 anonim ***** válasza:
39%
Ezen a bolygón nagyon kevés olyan ember lehet akit az első szerelmem helyett választanék ha választanom kéne.
2022. ápr. 3. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!