Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Eddig minden férfi átvert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig minden férfi átvert akit szerettem, hogyan hihetnék újra az őszinte szerelemben? 24/l

Figyelt kérdés
Nagyon naív, iszonyatosan érzékeny és érzelmes lány voltam, de mára már kihalt belőlem minden hit, azóta rengeteg emberrel lefekszem, és nem bírok kötődni senkihez. Ez nem tudatos, de annyira nem tudok megbízni senkiben a történtek után, hogy igazából azt is rezzenéstelenül nézném ha a szemem láttára csalnának meg. Úgy vagyok vele, “kihasználjuk” egymás testét aztán ennyi. Nem érdekelnek az érzelmek. Ha valaki bókol, vagy úgy tesz mintha tényleg érdeklődne sem veszem komolyan, irritálni is kezdett, ha valaki túl sokszor keres, mert előre haragszom rá, hogy szinte 100%, hogy csak hülyítene. Lepereg rólam minden szó. Elvagyok velük, élvezem, hogy mennyi ember szexinek tart és egyáltalán nem tudnak meghatni se pozitív, se negatív értelemben. Hidegen hagy minden, rideg vagyok és érzelmileg teljesen elérhetetlen, érzéketlen és sokszor bunkó és arrogáns is. Pedig nagyon szerény voltam.

2023. febr. 24. 21:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
12%
De buta vagy baszod.
2023. febr. 24. 22:13
 12/28 anonim ***** válasza:
16%
Igen, iszonyat buta a kérdező.
2023. febr. 24. 22:14
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
Ez a bármelyik kérdés alatt előhúzható adu. :D Ez sem vall sok értelemre egyébként.
2023. febr. 24. 22:22
 14/28 anonim ***** válasza:
67%

Bátor dolog ezen az oldalon arról írni nőként, hogy te kapcsolaton kívül mert szexelni férfiakkal, mert szétszednek az olyanok aki irigykednek, hogy számukra nincsen kéznél egy punci. Ezt nem tudom szebben mondani, elég csak visszamenőleg elolvasni a kérdésre jött válaszokat.

De igazából én a helyedben azt tenném, hogy elkerülném az ismerkedés minden formáját ameddig mélyebben vagyok és nem érzem jól magam, vagy ilyen mély megbántásból fakadó ellenérzéseim vannak. Szóval szerintem alapból rossz úgy belevágni az ismerkedésbe, hogy harag, megbánás és közöny van benned. Azt nem írtad, hogy ez mióta van és mikor ért utoljára sérelem, de gyanítom, hogy annyira nem régen. Én nem gondolnám, hogy már nem lehetsz olyan amilyen szeretnél és innentől kezdve ne változnának ezek az érzések.

Nyilván, ha úgy érzed testileg van szükséged most épp valami viszonyra akkor egy ideig óráig elmegy, ha kavarsz valakivel de az sem a legjobb így, hogy benned mélyen ellenérzések vannak, hogy majd úgyis megbánt, megcsal és nem érdemes belé a hit, mert rossz vége lesz.

2023. febr. 24. 22:30
 15/28 A kérdező kommentje:

Kedves 7-es, 11-es, 12–es. Ha neked is doktori diploma van a zsebedben, (bocsánat, nekem csak egy év múlva lesz, ha minden jól megy), akkor SEM javaslom hogy véleményt formálj az intelligenciámról, vagy bárkiéről aki itt kérdést tesz fel, főleg, hogy semmi relevanciája. Az, hogy a magánéletemet nehezen tudom irányítani, és közel sem fényes, nyílván mutatja, hogy nincs minden redben velem, de nem feltétlen mutatja az értelmi szintem. Az unalomról meg annyit, hogy pont azzal fogtam meg az összes pasit, hogy “izgalmasnak és titokzatosnak találtak, amit a barátaim maximálisan alátámasztanak, hogy mellettem képtelenség unatkozni és szürkének érezni az életet.

Emellett extrém sportokat űzök, imádok bulizni, imádok vitázni, rengeteg hobbim van, szeretem a művészetet, zenélek.

De nyílván a hozzátok hasonló emberek szoktak áldozathibáztató kommenteket is írni, meg sem lepődöm, hogy nem segítséget kapok, hanem támadást, mindezt azért, mert így védekeztek az ellen, hogy a világban igenis vannak rossz és igazságtalan dolgok, amik akár veletek is megeshettek volna/megeshetnének.

Én voltam hülye, hogy ide írtam kétségbeesésemben. Mert sajnos a sok segítőkész és értelmes ember mellett ilyen primitív, rosszindulató arcok is megbújnak.

2023. febr. 24. 22:39
 16/28 A kérdező kommentje:

Kedves 14! Köszönöm a válaszod.

Az első csalódás/trauma 15 éves koromban ért, amikor felfogtam, hogy molesztált egy hozzám közelálló személy, és amiben kiskorom óta hittem, az nem igaz szerelem, hanem visszaélés volt.

Az utolsó csalódás 2 hete ért

2023. febr. 24. 22:42
 17/28 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező! A 12- es vagyok. Phd, humán tárgyból. Debrecen. Pontosan tudom, kik orvosok és jelzem, a felük emberi szutyok.

Attól, hogy az anatómián és neurológián nem elégtelent kaptál, nem vagy okos. Önimádó és telhetetlen vagy. EZ a valóság. A 12- es.

2023. febr. 24. 22:47
 18/28 A kérdező kommentje:
Nem orvosis vagyok
2023. febr. 24. 22:53
 19/28 anonim válasza:
73%

A bátyám 15-16 évesen jött össze az első barátnőjével, szerették egymást meg minden, de a csaj kb 22-23 éves korában dobbantott, mert hogy 'unalmas' a bátyám. Ez egyébként valamilyen szinten igaz is lehet, vannak hibái, kicsit önző is (bár melyik férfi nem az vmilyen szinten) de teljes elfogulatlansággal mondom - nyílván ezt nehéz elhinni -, hogy ettől függetlenül a leghűségesebb, az egyik legtisztaszívűbb ember akit valaha is ismertem. 5 évig tartott neki mire nagy nehezen talált egy értelmes, kedves és normális csajt. Addig kb 6-7 csajjal randizott, és kb mindegyik közölte, hogy 'most nem keresek komoly kapcsolatot', majd egy hónapra rá összejöttek ilyen... kitetovált, kultúrálatlan szakmunkás suttyókkal akiknek minden mondatában volt vmi káromkodás (a tetoválás és a szakmunkás lét persze nem tesz automatikusan suttyóvá, de érted miféle emberekre gondolok).

Szóval csak annyit akarok mondani - anélkül, hogy hibáztatnálak -, hogy nem lehet, hogy rosszul választottál? Nem lehet, hogy előre láthattad volna, hogy milyen kapcsolokba mész bele? Nem szabad feladnod, nem engedheted meg magadnak, hogy kiégj, és azt meg pláne nem javaslom, hogy érzelmek nélkül kefélgessél. Elemezd - de ne told túl - hogy te mit rontottál el (nem a kapcsolatban, hanem a választásban), és fogd fel: sok a szemét féreg, de legalább annyi kedves és hűséges ember is van. A lényeg, hogy különbséget tudjál tenni.

2023. febr. 24. 23:01
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy ilyen történt veled. Sikerült már ezen tovább lépned? Az ilyesmi szerintem önerőből nem biztos, hogy teljesen feldolgozható. Voltál vele pszichológusnál?

"Az utolsó csalódás 2 hete ért"

Ez így nagyon friss, bár valószínűleg ezek az érzések amiről írsz már ez előtt is fennált, ha jól sejtem. De igazából ugyan azt tudom elmondani, az első amit meg kell tennünk egy párkapcsolat keresése előtt, hogy megpróbáljuk rendbe hozni magunkat. Itt most arra gondolok, hogy elég kiábrándultan állsz hozzá a kérdésed alapján, ami sajnálatos, de nem helyrehozhatatlan. A sérelem nem fog egyik pillanatról a másikra elmúlni.

2023. febr. 24. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!