Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen merevek nálunk az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen merevek nálunk az emberek ismerkedéskor,meló szerint bemérik egymást?

Figyelt kérdés

3 országban éltem már,volt mindegyikben barátnőm.

Sokkal lazábbak,még gondolkodásban is mint a magyar nők.

Gyári melósként kinn tudtam válogatni társkeresőn,melóm miatt sem néztek le.

Amióta hazajöttem randikon mindig megkapom hogy csak gyárban melózok?

Pedig műszakvezető helyettes vagyok,elég komoly pénzért.

Miért van ez nálunk és más országokban miért nem ilyenek a nők?

2023. febr. 23. 12:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%

"Csak a külső számít meg a pénz. Gyárban 400 e körül keresel az lókuki. 800 nettó alatt vékony nő nem áll le veled."

Akkor te ritka csunya ember lehetsz... : D

Hazánkban kicsit elferdült a kép, ez köszőnhető a szülőknek akik igy nevelték fel a gyereket , másrészt a közösségi médiának aki átmosta at agyakat.

2023. febr. 23. 15:55
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
Ne általánosíts kérlek! Én nagyon is megbecsülnék valakit, akár melós, akár alacsonyabb tőlem, stb, ha nagybetűs, igaz ember. Nálam nem kizáró ok, ha valaki szakmunkás, ha tisztességesen dolgozik. Szóval létezik még nő, aki nem végzettség alapján ismerkedik!
2023. febr. 23. 17:21
 13/19 anonim ***** válasza:
3%
9-es: mi a faßtól is vagyon én felszínes? Téged talán érdekel, hogy a kiszemelt csaj mennyit keres? Mert engem rohadtul nem! Szóval ki akkor a felszínes?
2023. febr. 23. 17:22
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert azt írtad, hogy csak a külső és apénz számít?
2023. febr. 23. 17:30
 15/19 anonim ***** válasza:
95%
Ha nem tetszik, akkor szabad külföldivel lenni, minket pedig békén hagyni.
2023. febr. 23. 18:29
 16/19 anonim ***** válasza:
72%
Nézd, nulla darab hazai lánynak fog hiányozni a figyelmed, szóval nyugodt szívvel keress külföldi menyecskét, ha ennyivel faszábbak :D
2023. febr. 23. 18:36
 17/19 anonim ***** válasza:

Magyarországon is meg lehet élni egy gyári melós fizetésből. Csak ugye nem mindegy, hogy az milyen meló. Operátorként (betanított munkás) nem hiszem, de egy heggesztő, cnc-forgácsoló (nem operátor) vidáman tudja produkálni az ehhez elegendő fizetést.

2023. febr. 24. 04:46
 18/19 anonim ***** válasza:
17%

Rengeteg egyedülálló nő van, lehet válogatni!

Amelyik a munkám, a vagyonom, az egzisztenciám nézi, azzal nem kezdeményezek. Attól, hogy valaki gyári melós, egy cseppet sem alacsonyabb értékrendű, mint egy orvos, mérnök, jogász. Sőt nem ritka eset, hogy emberileg sokkal többet ér. Vannak nők akik ezt felmérik, és ez alapján döntenek. Rossz helyen keresgélsz.

2023. febr. 24. 04:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Akinek a pénz számít az önző vagy túl fiatal még.
2023. febr. 25. 15:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!