Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ebben az országban csak nők nézik ismerkéskor milyen anyagi helyzetben van a férfi?
Figyelt kérdés
Takarítónő,meg kasszás ábrándozik a gazdag fiatal jóképű pasiról,mikor ők alig tesznek hozzá valamit munkájukkal a társadalom működéséhez.2023. febr. 23. 11:01
21/26 anonim válasza:
Mert Magyarország a goldiggerek országa. Sehol nincs annyi lehuzos aki férfiből akar ingyen vagy jobban élni.
22/26 anonim válasza:
Magyarországon nincs ennyi arany.
23/26 anonim válasza:
Hmmm, akkor nekem sikerült kifogni a világon azt a két pasit, akiket inkább az én anyagi helyzetem érdekelt? 🤔 Elárulok egy titkot! Nem csak a nőket érdekli...
24/26 anonim válasza:
21
Hány országban éltél, ha kérdezhetem?
25/26 anonim válasza:
Hogy miért? Mégis mi más haszon van belőletek? Semmi! A magyar férfiak csúnyák, nem intelligensek, hímsoviniszták, ráadásul ezek mellé még brutális elvárásaik vannak. Nem hiába van annyi férfi egyedül és remeg egy nőért, de változni? Isten ments, há' ő férfi! Benne nincs hiba!
26/26 anonim válasza:
Mert Magyarorszák hímsoviniszta ország. Itt 17%-kal keresnek átlagban többet a férfiak, míg Luxemburgban 1% alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!