Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők férfival összejönnek ha női fodrász, de ha műkörmös az nagyon gáz?
# 3
de hogy érted hogy ettől érdekes személyiség? Akkor egy női fodrász aki férfi, az is az vagy az miért nem érdekes?
A szép körömmel vicceltem, akik oda járnak, nekik biztos fontos, nekem
például még sosem volt. De a kéz érintés is lehet olyan ami vonzó szerintem. :)
Ezt a kérdést most a napokban felkapott milliárdos mükörömépítő mérnök bácsi true love show-ja miatt kérdezed?
Valaki férfi kozmetikusról is kitehetne egy ilyen kérdést.
Őszintén egy nem járok fodrászhoz magamnak szoktam megoldani. Nem is festem nem szennyezem a hajam kemikáliákkal. Nem szégyellem hogy pinto hajam van magyarán a hajam a fejem tetején jobb oldalon fehér egy vastag részen bal oldalon barna. Inkább vagánynak tartom hogy pintós. Olyan minta a pinto ló. A pinto egy szín a lovaknál. Csak mert ez csak saját magamnak egyértelmű másnak nem.
Kettő nincsenek műkörmeim utálom ha hosszú a körmöm. Szeretem ha testhezálló és természetes pompájában levegőzik. Mint ahogy az arcom is csak mert emlegettem a férfi kozmetikust.
Nem mellesleg soha se volt hosszú körmöm. Szép is lett volna ha hosszú a körmöm. Három festeni se festem.
Négy el nem tudnám képzelni a kérdésedre ez a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!