Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Reális a férfiak elvárása,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reális a férfiak elvárása, hogy egy nőnek egy csúnyább férfihoz is vonzódnia kell a személyiségét előtérbe helyezve?

Figyelt kérdés

Erről a kérdésről jutott eszembe ahol a kérdező elégedetten nyugtázza a számára hízelgőbb válaszokat és megsértődik az első válaszolóra aki csúnyának vallja magát és ezzel illő párnak a szintén csúnya férfiakhoz :

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Valamint ha reális akkor számszerűen is az-e, tehát tényleg jut annyi szép nő amennyi kellene hogy a csúnyább férfiaknak is legyen párja?

2023. febr. 22. 15:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
De könyörgöm, akkor legalább szíveskedjenek körülírni, milyen az az hihetetlenül vonzó személyiség, ami szerintük felül kellene, hogy írja a fizikai vonzódás hiányát, vagy éppenséggel a fizikai undort (mert hogy ilyen is van).
2023. febr. 22. 15:16
 2/18 anonim ***** válasza:
88%

Abbol indulnak ki hogy 10 nőből 9 bejön a pasiknak. És nem értik azt hogy viszont hogy a nőknek 10ből miért csak 1 jön be.

Dehát alig van egy helyes normalis sikeres ügyes férfi. Míg nőben sokkal több a szép normális ügyes okos.

És ezért azt akarnák h a nök tegyék lentebb a lécet ami pedig így is alacsonyan van, lsd valási statisztika is hogy feljebb kellett volna tenni.

2023. febr. 22. 15:22
 3/18 anonim ***** válasza:
78%

Nekem nincs ilyesmi "elvárasom", szóval a nevemben légyszíves ne beszélj.

Lehet, hogy nem vagyok olyan jóképű, mint egy Hollywood-i színész, de van egy normális megjelenésem, és a személyiségem kifejezetten vonzó.

Ezért a csajozásban lényegében sikeres vagyok: több barátnőm volt már, többeknek én voltam az első. Feküdtem már le nővel első randin is, és most is párkapcsolatban vagyok.

Tehát engem nem érdekel, ha nem tartanak kifejezetten jóképűnek, ettől függetlenül tudok magamnak barátnőt szerezni, ha igazán akarok.

Így nincs a nőkkel szemben irreális elvárasom, nekem MAGAMMAL szemben vannak elvárásaim.

2023. febr. 22. 15:38
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
Irreális elvárásaik vannak. Épp ezért vannak egyedül.
2023. febr. 22. 15:40
 5/18 anonim ***** válasza:
85%

Persze, hogy nem reális. Elvárni, hogy szexuális vonzalom nélkül lépjen valaki egy másik emberrel kapcsolatba, miközben a párkapcsolat alapvető része a szexualitás kb.annyira reális, mint pénz nélkül vásárolni a boltban.

Ha valakinek annyi esze sincs, hogy ezt felfogja, eggyel több ok arra, hogy a nők kerüljék, mint a pestist.

2023. febr. 22. 15:49
 6/18 anonim ***** válasza:
59%
Én előtérbe helyezem a személyiséget. Egy jó személyiség tényleg meg tudja szépíteni, vonzóbbá tudja tenni az embert. Igazából a személyiséggel kapcsolatos elvárásoknak nem tudnak megfelelni sokan. Csak ezt túl nehéz lenne beismerni, mert ugye ahhoz önkritikát kellene gyakorolni, meg kellene kérdőjelezni a saját hiedelmeiket, gondolkodásmódjukat, az meg keveseknek megy na.
2023. febr. 22. 16:14
 7/18 anonim ***** válasza:
84%
Attól, hogy nem látszik, a személyiségük is ocsmány. Csak arra rá lehet fogni dolgokat
2023. febr. 22. 17:25
 8/18 anonim ***** válasza:
90%

Nem reális.

Kívül-belül vonzódnom kell hozzá.

2023. febr. 22. 18:50
 9/18 anonim ***** válasza:
90%
Ez csak a te elvárásod, shrek.
2023. febr. 22. 18:52
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Erdekes az ugyes okosnak magukat vallo nok , hetvegente a bulikban szetcsuszva cumerolnak le mast és fektetik meg .
2023. febr. 22. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!