Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, olyan volt már veletek, hogy egy pasi nem vonzott titeket küllemre, de a személyisége annyira vonzó volt, hogy küllemre is elkezdtetek vonzódni hozzá?
Világ életemben a magas, pocakos, mackós pasik tetszettek, sötét hajjal, barna szemekkel.
A férjem 1 centivel magasabb nálam, vékony, szőke a haja és zöld a szeme. 🤣 Ha idegenekről van szó, most is a fenti típus a zsánerem, de a férjem a legjóképűbb, akit el tudok képzelni. 🤷🏼♀️
Nem volt ilyen sosem.
Az, hogy valaki nem pont a zsánerem, nem jelenti, hogy ne vonzhatna.
De olyan, hogy nem tetszett a külseje, aztán a belső hatására mégis, soha.
"De olyan, hogy nem tetszett a külseje, aztán a belső hatására mégis, soha."
Furcsa, nekem meg éppen az a szokatlan, ha az éppen aktuális párom tetszik is, mert már annyiszor csalódtam a nekem tetszőkben, pedig nem is jöttem velük össze, csak megszólaltak és már tudtam, hogy ennyi volt a varázsnak, hogy lassan már kerülöm azt aki tetszik!
Jártam már csúnya pasival. Nem tetszett.
Viszont lenyűgözött másban elég rendesen, kb millio más pasit felülmúl, olyan szinten.
Aztán egy idő mulva pont az tetszett benne hogy csúnya, azaz nem nyomuonak rá, ha csajozik is csak kulső alapján esélye sincs, azaz pont ez miatt tudtam benne megbízni is.
4 az, hogy azért is tudtál megbízni benne, mert nem nyomultak rá, és még ha csajozott is volna, senkinek nem kellett volna, mert nem vonzó…háát…rég rossz szerintem, ha egyàltalán felmerül a hűtlenség gondolata. Engem nem vigasztalna, hogy megcsalna, de nem tud.
Azért ne csaljon meg, mert engem szeret, bárki is nyomuljon rá.
Nem a többi nőben kell megbízni, azok csinálhatnak bármit, ha a pasi nem vevő rá.
Olyan még nem volt, hogy valaki taszított és a belsője ezt átfordította.
Semleges külsejű ember viszont lett már vonzó a viselkedése, értékrendje miatt
5# a helyes pasikat szinte állandoan körülveszi a kísértés még akkor is ha konkrétan mellette állok mint bnője.
A csúnya pasimat mikor bemutattam, kapásbol lesz.rták, a helyes expasimnak meg kapasbol eldobták a b.gyijukat is mindig.
Sokkal kiegyensúlyozottabb nyugodtabb voltam a csúnya pasival.
"Azért ne csaljon meg, mert engem szeret, bárki is nyomuljon rá."
Kicsit furán fogalmazta meg a #4es-, de gyanítom arra gondolt, hogy eleinte a kinézete nettó mínusz volt, de később arra jött rá, hogy tulajdonképpen valahol előny is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!