Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, olyan volt már veletek, hogy egy pasi nem vonzott titeket küllemre, de a személyisége annyira vonzó volt, hogy küllemre is elkezdtetek vonzódni hozzá?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor mi nem tetszett az elején, mik voltak azok a tulajdonságok ami miatt vonzódtatok hozzá?2022. jan. 7. 08:54
11/16 anonim válasza:
A lányok általában az apjukra hasonlítanak.
12/16 anonim válasza:
Akkor téged átvertek.
Ha az apjára hasonlított, akkor az nem lány volt.
Akkor is, ha ő azt mondta.
13/16 anonim válasza:
Nem. Akikhez nem vonzódom, ( abszolut nem csúnyák, csak egyszerűen nem érzek irántuk semmi vonzalmat) viszont hasonló a személyiségünk, érdeklődésünk, és mint embert nagyon kedvelem őket, nos ők a legjobb barátaim.
14/16 anonim válasza:
4. Rég rossz, ha csak azért nem csal meg a pasid, mert nem kell senki másnak. Jó szar kapcsolat az ilyen. Ezt bizonyítja az is, hogy csak azért bízol meg benne mert nincs lehetősége félremenni. Bár el kell keserítselek. Ha akar így is megcsal, pl fizet egy prostinak. Annak mindegy hogy néz ki a kuncsaft, csak pénz legyen.
15/16 anonim válasza:
Ha valaha is lett volna valakid tudnád hogy a nők azok akik a legtöbbet képesek változni/elnézni egy kapcsolatért!
Úgyhogy ez is csak egy tök felesleges kérdés!
16/16 anonim válasza:
Én inkább az apámra hasonlítok, és legjobb tudomásom (meg az eddigi nőgyógyászaim szakvéleménye alapján) nő vagyok. Bár nem tudom, ez hogy jön ide.
Főkérdésre: igen, többször is volt ilyen. Sőt, úgy is mentem bele kapcsolatba, hogy az illető személyisége sem szépítette őt meg a szememben, ettől függetlenül szerettem, mint embert. (De ilyet még egyszer nem akarok csinálni, hosszú távon nem működik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!