Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy buszvezetővel hogyan lehetne ismerkedni?

Figyelt kérdés
Van bérletem.
2023. febr. 19. 19:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
55%
Úgy hogy a bérleted vizslatni hagyod, mert ha nem hagyod vizslatni, akkor az a busz már elment típusú helyzet lesz. Aztán ha szimpi vagy úgyis ismerkedik veled.
2023. febr. 19. 20:57
 12/26 anonim ***** válasza:
59%

Mondjuk velem hiába akarna pasi ismerkedni a buszon nem lennék rá vevő. Nem minden sofőr kr félre és tart több nőt.

Ha mosolyogsz, sokszor mész avval a busszal és ő is kedves akkor egyszerűen leülsz előre...ha akar úgyis elkezd dumálni ha nem akkor nem.

N 30

2023. febr. 19. 21:11
 13/26 anonim ***** válasza:

Ööö 13-as vannak nálad problémák úgy érzem. Az a kérdés csak arról szól, ha nézi egy férfi akkor tetszik-e neki? Semmi köze ehhez a kérdéshez. Na és a kérdezőnél érződik, hogy nagyon fiatal aki tanácstalan ilyen helyzetekben. Neki az a nyilvánvaló, hogyha egy pasi nézi és tetszik neki, akkor odamegy hozzá, csak nem tudja, hogy vannak akik lefagynak ilyenkor. Vagy szimplán csak gyakorol a bácsi, hogy ne fagyjon le ilyen helyzetbe és nem akar többet a nézésen kívül.

És hogy ha ez így van, akkor miért nem szólítja meg.

És ti chadozzátok a sofőröket az igen. Ti sem ismeritek igazán az igazi sofőröket, de ismeretlenül is sokat köszönhetnétek nekik mind egytől egyig.

Az meg hogy örülnek ha beszélgetnek velük, az sem biztos, hogy azt jelenti, hogy kört akar a másiktól. Több fordulóval a beszélgetésnek azért szoktak örülni, mert élénkíti őket. De sofőrje válogatja. Az, hogy te láttál egy sofőrt aki szerinted a fél megyét levarrta, és ha így is lenne, akkor sem az igazi sofőröket képviselné.

Nagyon nem ismeritek a sofőröket.

11-es akkor tárgyald meg a haveroddal kérdésen kívül és kíméld meg a kérdezőt a bunkó megnyilvánulásodtól és a "jaj nagymenő csávó akarok lenni stílusodtól", ami valójában inkább úgy hangzik mint pletyis emberek menőzése.

2023. febr. 19. 21:13
 14/26 Ywerd ***** válasza:
67%

A sofőr mellett van az a függőleges rúd, megvan mindenkinek?

Na ,azt szerelemrúdnak hívják.

Aki ott kapaazkodik az megvolt, vagy meglesz a sofőrnek.

Használd te is .

Sok sikert.

Egyébként édesanyád nem mondta hogy :

- zenésszel

- mentőssel, tűzoltóval

- sofőrrel

ne kezdj ?

Hacsak nem szereted ha rajtad kívül még van jópár nő akit melletted kezelget.

Ha nem számít semmi ,sok sikert!

2023. febr. 19. 22:23
 15/26 anonim ***** válasza:
56%
14 ezek a hülye sztereotípiák...mellettem is állnak ismerősök mégse kétfélek velük és nem is fogok.
2023. febr. 20. 02:21
 16/26 A kérdező kommentje:
10-es lehet a haverodnak is nagy volt a szája
2023. febr. 20. 05:49
 17/26 A kérdező kommentje:
14 kivel ne kezdjek még?
2023. febr. 20. 06:15
 18/26 A kérdező kommentje:
14-es reggel ott álltam a függőleges rúd mellett és még rajtam kívűl sokan (nem az a sofőr volt) mégsem lettünk levarrva 🤣
2023. febr. 20. 07:12
 19/26 anonim ***** válasza:
Bújjál már el! Azért nem minden sofőr szereti a ceteket. 😀
2023. febr. 20. 07:29
 20/26 Ywerd ***** válasza:
63%

Kérdező, tőlem azzal kezdesz akivel akarsz :D

Szerelemrúd: látom sokakat megihletett , távolsági buszjárat, nem forgalmas időszak. Nem arról beszélek amikor annyian vannak hogy oda szorultok.

Csak egy buszos sztori: vidéken dolgoztam , láttam hogy egy csaj a szerelemrúdnál áll, háznál tette le a sofőr.

Végállomáson várta egy másik csaj , leszáll csók,tapi ( nem csak ismerős gondolom :) )

Egy hét múlva ugyanaz a sofőr, korábbi " háznál lerakott " csaj kinn vár a kapuban , sofőr kiugrik ,azt mondja tíz perc szünet, nem szaroznak , enyhén dúlt állapotban, g@cifoltos gatyában jön 15 perc múlva a srác.

Kismillió ilyen buszos sztorim lenne még.

A mentősökről , zenészekről, sofőrökről szintén.

Ja és nem az ismerős,haver mesélte....

No befejeztem, ezt a kérdést is elengedtem ,sok sikert az egyenruhásokkal , kérdező!

2023. febr. 20. 08:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!