Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen látott nőnek írni Instagramon?
Figyelt kérdés
Semmi bunkóságot, dicpicket nem küldenék, csak úgy minden mindegy alapon.2023. febr. 19. 19:06
1/12 anonim válasza:
Vesztenivalód nincs. Írj neki. :)
2/12 anonim válasza:
Fb-on is jelöltem, írtam nekik, akiknek ki volt írva a név, és úgy sem törődtek velem, volt, aki kitörölt... semmi értelme. Nem akarnak azok semmit, csak élni szinglin.
3/12 anonim válasza:
Szerintem keresd meg a munkahelyén. Az ilyet nem érdekli, hogy írsz neki, max követőket gyűjtögetnek.
4/12 A kérdező kommentje:
Munkahely? Azt se tudom, hol dolgozik, meg az már elég creep lenne.
2023. febr. 19. 19:31
6/12 anonim válasza:
Én nőként is csináltam ilyet, sosem jött válasz. Velem is csinálták, eddig egy srác tetszett kép alapján vele elkezdtem beszélgetni. Szerintem írj rá nyugodtan :) csak készülj fel arra, hogy lehet látott ő is Tinderen csak direkt nem húzott jobbra.
7/12 A kérdező kommentje:
Ja, oké 😄
2023. febr. 19. 19:36
8/12 A kérdező kommentje:
#6: köszönöm. Igen, az is lehet. Mindössze 4 évvel fiatalabb az adatlapja szerint, én 35 vagyok. Esélyes, hogy látott.
2023. febr. 19. 19:39
9/12 anonim válasza:
Szerintem ne, de mindenki kanos.
10/12 anonim válasza:
Volt aki tinderen latott es megtalalt facebookon. Nagy fekete pont. Ha tinderen nem matcheltunk, akko4 hagyjon beken, mert ez igy nagyon para, meghogy a nok nyomozosak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!