Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen látott nőnek írni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen látott nőnek írni Instagramon?

Figyelt kérdés
Semmi bunkóságot, dicpicket nem küldenék, csak úgy minden mindegy alapon.
2023. febr. 19. 19:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem nyomoztam, felajánlotta magától az app, hogy kövessem. Amúgy ilyet már a Face is csinált, hogy tinderes lányok megjelentek a kiket ismerhetek sávban. Egyszer nem írtam még, nem jelöltem.
2023. febr. 20. 05:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Lehetni lehet, de sztem nem érdemes. Ha nem matcheltetek vagy nem írt vissza, annak oka van. Csak magadat alázod meg, önérzetesebb nőnél meg még inkább leírod magad.
2023. febr. 20. 12:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!