Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a nők hogy 180 cm alatt alacsony egy férfi ?
Magyarországon lehet, hogy az átlag magasság férfiaknál 176, de gondolkodjunk már. Ebbe benne van MINDENKI! A fiatal 18 éves és 80 éves tata is. Most nyilván az utóbbi nem mérvadó, mert már nincs "versenyben". A fiatalok, főleg a most 20-on éves koruk elején járók, pedig valóban baromi magasak. Az ottani átlag már inkább 180+cm körül van.
Én 28 évesen kereken 180cm vagyok, de ha olyan helyre megyek ahol többnyire fiatalok (17-23 év között) vannak, szinte mindegyik magasabb nálam, nem is kicsivel. A közelben ahol lakom van egy kocsma, ahová tipikusan ez a korosztály jár szórakozni, volt olyan amikor tele volt a hely, haverral lenéztünk és egyszerűen döbbenetes volt, hogy kb. az összes srác fél-1 fejjel magasabb volt nálam, a csajok meg nagyjából az én magasságom.
A 180cm manapság valóban éppen, hogy átlagos. Durva, de ez van.
Na igen, az átlag csak egy szám.
De ha azt mondjuk, hogy a huszonéves srácok átlagosan mondjuk 180cm magasak, az sem mond semmit. A mediánt kell nézni, az pedig bőven ~185cm körül van.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!