Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a nők hogy 180 cm alatt alacsony egy férfi ?
Én viszont olyan jóó 10 évvel ezelőtt azt vettem észre , hogy a fiatalabbak mintha kicsit kisebbre nőttek volna, néha a fiúk többsége vékonyabb és alacsonyabbnak tűnt mint a lányok...
Talán manapság több a magasabb srác.
Nekem is leginkább a 180 cm feletti magasság tetszik (nem kell triggerelődni, nem tudok rajta változtatni), de ettől még tudom, hogy attól, hogy valaki ez alatt van, nem alacsony egyből. Az alacsony inkább 170 alatt kezdődik.
De amúgy összejöttem volna 180 alatti pasival, ha minden más stimmel.
Nekem f.ngom sincs, hány cm. vagyok. 175 körül voltam tizenévesen, azóta mindig 178-nak tippelem magam sokéve.
Pontosan ezt lemérni egyedül nehéz, max. tényleg összefirkálod az ajtófélfát és mérőszalaggal megméred, de nem hinném, hogy centire pontos lesz. Orvoshoz meg ezért nem megyek, hogy "hé, mérjen má' meg".
Budapesten élek, már a 14 éves kis gimnazisták is 180+, vagy akár 190 cm magasak.
A 176 centiméteres testmagasságommal, jól megszívtam, úgy érzem.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!