Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy az alacsony férfiak (170-175 cm alattiak) esélytelenek a nőknél, amikor a tapasztalat nem ezt mutatja?
Most nem banális sztárpéldákat mondok, mint Johnny Depp, Bruce Willis, Tom Cruise, Jason Statham és még sokan mások, hanem a való életben sem ezt látom. Mostanában figyelem az embereket az utcán meg mindenhol magasság szerint, és rengeteg alacsony férfit látok boldog kapcsolatban, és szemmel láthatóan oda van értük a barátnőjük. Akik ráadásul sokszor magasabbak is a pasinál, rengeteg olyat látok, hogy a csaj magasabb mégis tökre boldog párnak látszanak. Ugyanakkor rengeteg magas férfi meg teljesen egyedül van és (már ránézésre is) a kisugárzásából láthatólag sikertelen a nőknél.
Ha igaz lenne az elmélet amit itt gyik-en írnak, hogy a nők csak a 175-180 fölötti férfiakat veszik egyáltalán férfiszámba, akkor elvileg nem szabadna rengeteg ilyet látnom a való életben.
Akkor hogy is van ez?
Hasonlót látok. Illetve inkább azt, hogy az alacsonyság ellenére is lehet valaki sikeres és aki alacsony az más dolgokban még tudna fejleszteni magán.
Van egy régi középiskolai jó barátom, kb 167-168 cm magas. Középsuliban bőrfejű volt, acélbetétes bakancsot hordott bőrdzsekivel, pattanásos volt, nem is túl jóképű, tizenévesen sosem volt barátnője és azt se tudta mit mondjon a csajoknak.
Azóta kigyúrta magát (régen 50 kg volt, most olyan 80 és színizom, adonisz tényleg az átlagember szemével), lett vonzó és elegáns stílusa, öltözködése, megtalálta a számára legjobban álló frizurát és arcszőrzetet, elvégzett egy matek-tesi tanári szakot főiskolán és a honvédségnél kezdett dolgozni tűzszerészként. Plusz megtanult csajozni, nagyon jó dumája van. Volt is egész sok lánnyal fősuli alatt, köztük tőle magasabbakkal is és most menyasszonya is van. Velem egyidős. Szóval nagyon sok minden lehet kompenzálni, ha alacsony vagy
25/F
Ezt max néhány nagyon frusztrált kisfiú mondja, akinek sosem volt még nője. Csak nem emiatt.
Nő vagyok és minden párom 170-179cm között volt. A mostani is kb 174cm magas. Én 162cm magas(mély) vagyok.
1, Alacsony alatt nem a 170-175-ös magasságot gondolják.
2, Valóban lehet így is barátnőt találni, de melósabb és nehezebb. 176 vagyok, semmi gondom a magasságommal, ettől függetlenül voltak olyan lányok, akik szimplán közölték, hogy nálam magasabb pasi kell nekik.
3, Hagyjuk már, hogy mindenki frusztrált, akinek valami miatt nehezen megy valaki. Persze, hogy frusztráltak, de attól lettek azok, hogy hátrányba kerültek. Van pár 160 körüli vagy alatti férfi ismerősöm, közülük 1 tudott normális kapcsolatot összehozni, a többségük meg szűz. Csoda, ha ettől frusztráltak lettek?
szerintem is nagy marhaság. egy 175 cm magas férfi egyáltalán nincs hátrányban.
Én 188 cm magas vagyok és 8 cm-ert szívesen átadnék bárkinek-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!