Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet ebbe beletörődni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ebbe beletörődni?

Figyelt kérdés

Nézem a tiktokot és egy csomó 20 de 30 éves vonzó cuki nő van fent a barátjával (férjével ) és a férfi (vagy fiú) mind ez jóképű típus. Vagy a sablon ez a 65-75 kg-os de magas , szemelyisegre a videokbol látszik hogy egy nagykepu szar. Vagy a férj típus aki izmos ,magas, jóképű és látszólag is pénzes.

A probléma az én szarul nézek ki, kövér is vagyok és 320 ezret keresek csak nettóba. Szóval nekem esélyem sincsen egy cuki kis csajhoz vagy egy vonzó 30 ashoz se. Látszik kikkel vannak és az olyan szint ami én 20 évesen se voltam. Így 33 évesen meg már nem is leszek.

2023. febr. 19. 07:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%

Ja, annyira szuper életed van, hogy napok óta minden kérdés alatt a te élettörténeted lehet olvasni.

Akkor is, ha rohadtul semmi köze a kérdéshez.

2023. febr. 19. 08:22
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Biztos hogy nem.

Napok ota olyanokat kerdezek hogy miért allitunk át órát ha a kozvilagitás igy is ugyis ugyanannyi, vagy mit jelent oroszul ez az, be is linkelhetem miket kerdezek napok óta.

2023. febr. 19. 08:45
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Sokan vannak amugy érdekkapcsokatban meglep itt az hogy még én vagyok elítélve mert en nem abban élek.
2023. febr. 19. 08:46
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Ja válszokat tekintve nemrég kaptam egy hatalmas köszönöm is hogy nagyon sokat segitettem.

Amugy jellemzőek is ezek a köszönöm privik

2023. febr. 19. 08:49
 15/17 anonim ***** válasza:
91%

Hát igen, el kell keserítselek, de nem sok szép cuki csaj van együtt elhízott nem jóképű pasival...

aki megteheti nyilván a legjobbat fogja választani, te is ezt tennéd, te is a legjobbat szeretnéd.

Sokan nem kaphatják meg azt amit szeretnének.

2023. febr. 19. 09:04
 16/17 anonim ***** válasza:
60%

"Nézem a tiktokot "

De ez nem a kínai kémprogram? Ki az aki ezekre felregisztrál? Nekem már a Facebook is gyanús, mindig is az volt, ott is annyira kevés infót osztok meg amennyit csak lehet. Miért használják az emberek ezeket a szoftvereket?

2023. febr. 19. 09:29
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez csak a tiktok. A való életben a legtöbb pár azonos szinten van, vagy a nő sokkal jobban néz ki. A nőknél sokat lehet kompenzálni a humorral, ha a kinézeted elég semmilyen/átlagos. A pénzed viszont arra is kevés, hogy ember megéljen belőle. A hónap végére nem is marad belőle semmi, nem tudsz megtakarítani, ha gyesre megy hogyan fogod eltartani? A legtöbb nő még mindig szeretne gyereket, vagy ha nem is gyereket, de nem akar élete végéig albérletben dekkolni, otthon kuksolni, mert nincs pénzetek programokra járni.

Ha szinted feletti nőt alarsz, akkor valamivel muszáj kompenzálni. Vagy akkor érd be a kasszás Julcsival, aki szívesen nyomorog majd veled egy egyszobás albiban és elég neki a hétvégenti séta a parkba.

2023. febr. 19. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!