Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet beletörődni abba hogy az embernek nem lesz sosem barátnője?
Figyelt kérdés
Régebben még bíztam benne hogy találok egy rendes lányt. De nekem egyszerűen nem megy az ismerkedés. Nagyon szeretnék barátnőt így rossz hogy sosem lesz, meg nem is fogom megtudni ilyen szeretve lenni. 26 évesen már kezdem feladni.2021. dec. 21. 11:13
1/13 anonim válasza:
Te már régen beletörődtél, mert ha nem tetted volna akkor nem itt sírnál hanem próbálkoznál.
2/13 anonim válasza:
De rohadt unalmasak már ezek a PUA baromságok.
Te pubi, senki nem fog megsajnálni, és adni egy szánalom cumit, senki.
3/13 anonim válasza:
Napi "nem kellek senkinek, pedig rendes srác vagyok" kérdés. Nem fognak megsajnálni. Szedd össze magad.
4/13 anonim válasza:
napi #rendessrácokmegverhetikapaplanalatt :D
5/13 anonim válasza:
Hiába nevetnek ki, rend3s lányok ma már tűk a szénabálában.
6/13 moozygoo válasza:
Mennyi rosszmájú válaszadó, ha ennyire untat titeket ne kattintsatok a kérdésre, vagy agyilag idáig nem jutottatok el ?
7/13 anonim válasza:
sok pénzzel és anyagi biztonsággal elviselhető azért. $$$$
8/13 anonim válasza:
Ha nem veszel lottoszelvényt, miért várod a főnyereményt? 🙃
9/13 anonim válasza:
8-as ha majd otthagy valaki és ezt mondja, tetszene-e?
Bocs de nem te voltál a nyertes szelvény, szia.
10/13 anonim válasza:
Ne add fel kedves kérdező, inkább próbálkozz több helyen is. Ha nem megy a személyes ismerkedés, akkor ott az internet. Sok sok energiát kell belefektetni és a jórésze nem fog megtérülni de ha sikerül az lesz ám az igazi öröm :) Nem hiszem el hogy ne lenne a világon olyan lány akinek ne tetszenél. Lehet azért nem találtad még meg, mert először magadban kell rendet raknod? Én a társkeresée elején szinte már görcsösen akartam találni valakit és rá kellett jönnöm hogy ha eröltetem akkor csak rontok az esélyemen, lazábra vettem a dolgot és máris jött a siker :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!