Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet beletörődni abba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet beletörődni abba hogy az embernek nem lesz sosem barátnője?

Figyelt kérdés
Régebben még bíztam benne hogy találok egy rendes lányt. De nekem egyszerűen nem megy az ismerkedés. Nagyon szeretnék barátnőt így rossz hogy sosem lesz, meg nem is fogom megtudni ilyen szeretve lenni. 26 évesen már kezdem feladni.
2021. dec. 21. 11:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%

Könnyen. Nem te lennél az első és nem is az utólsó ember aki így járt.

Az emberiség teljes génállományába amúgy is sokkal több nő "adta a DNS-ét", mint férfi.

Magyarán kevés férfi szaporodott több nővel, míg a fréfiak jelentős része pár nélkül maradt, nem örökítette tovább a DNS-ét.

2021. dec. 21. 22:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Simán. :)) Több- pénzed, időd, energiád és nyugalmad marad. Hiányzik neked egy kétszínű, vérszívó pióca? :))
2021. dec. 21. 23:54
 13/13 anonim ***** válasza:
62%
Nem értem a sírás lényegét. Más dolgod nincs? A lényeg az, hogy ne akadj fenn rajta, hanem TÉNYLEG add fel. Ha egyszer eldöntötted, és látod is hogy nincs esélyed, akkor fogadd el és ne sírjál.
2021. dec. 22. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!