Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 évesen már jobb lesz beletörődni az egyedüli életbe?

Figyelt kérdés

Nem volt eddig barátnőm. Nem kezdem el akkor el a csajozást amikor a többség így teljesen lemaradtam. Nem tudom hogyan közelítsek a lányok felé, meg nem is mernék így mert nem is tudom mit mondjak...

Sokan ennyi idősen a gyereküket várját, szívesen lennék a helyükben. Talán ez a legrosszabb dolog a világon hogy nem akarok egyedül élni de rá vagyok kényszerítve. Nem az a típus vagyok akiért odáig lennének a nők.

2020. okt. 20. 20:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
43%
Igen, törődj bele!
2020. okt. 20. 20:29
 2/14 anonim ***** válasza:
17%
Az ilyent mint te, nem tudom, ès nem is akarom sajnálni, dacára annak, hogy mèly èrzèsű empatikus embernek tartom magam. S tudod mièrt? Mert nem is AKARSZ változtatni, csak sajnáltatod magad, ès zsigerből utálsz ès/vagy irigyelsz mindenkit aki előrèbb tart, mint te, ahelyett, hogy felemelnèd a feneked a gyik elől ès legalább PRÓBÁLKOZNÁL. Nem foglak hiú ábrándokba ringatni, lesznek kudarcaid szèp számmal. Mint ahogy voltak amikor pl járni, biciklizni tanultál, de vègül sikerült. S ez a lènyeg. Sosem èrsz el semmit, ha meg sem próbálod. 60-70 èv múlva a halálos ágyadon mire szeretnèl emlèkezni? Hogy "igen èrtek csalódások, de legalább megpróbáltam" vagy arra, hogy "nem tettem semmit, de már nem is tudok" mèg dönthetsz!
2020. okt. 20. 20:40
 3/14 anonim ***** válasza:

Ha.. Mondjam én?

- 19 évesen engem szedett fel egy bálna és sodródtam az árral. Nem nevezném kapcsolatnak, mert nem az volt. Tartott 1 hónapig, abból 2 éjszaka közös alvás.

- 28 évesen Tinderen ismertem meg egy lányt, vele 3 hónapig tartott, bár az első hónap volt jó, utána mély repülés.

- Most vagyok 30, és keresgélek.

Én se vagyok a sexy fiú, van hasam is, nem sportolok. De attól még nem keresek kifogásokat a nők ismerkedés terén.

Csak kezdj el beszélgetni, ismerkedni. Mi érdekel a nőtől? Én azt mondom, legyen 1-2 szar kapcsolatod, majd utána ráfogsz döbbenni, hogy mire van neked szükséged.

Nekem is volt egy elképzelésem, és a fentiek után tudom mivel vagyok én kompatibilis. Az elképzelés, hogy ilyen lenne jó, simán előfordulhat, hogy lélekben nem is vagy vele kompatibilis.

Ezért is, ha hallom, hogy a nő milyen pasit szeretne, de majd kiderül, ha tényleg olyat kaparintana meg, akkor már nem is olyan kell neki.

Én azt mondom, hogy 100%-ban senki sem tudja, hogy ki mit szeretne!

2020. okt. 20. 20:45
 4/14 anonim ***** válasza:
Aha!
2020. okt. 20. 20:51
 5/14 anonim ***** válasza:
Próbálj neten ismerkedni, keress hobbit, ne add fel fiatal vagy!
2020. okt. 20. 20:53
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy lekesve semmiről én 31 évesen talaltam meg a nagy ,,őt".🙂
2020. okt. 20. 21:55
 7/14 anonim ***** válasza:
25 évesen miről lennél lekésve? Akarnod kell és tenni érte. Nem sajnáltatni magad. Ne haragudj, de ez jött le az írásodból. Lehet barátnőd és ne törődj bele abba, hogy ha eddig nem sikerült akkor már nem is fog.
2020. okt. 20. 22:28
 8/14 anonim ***** válasza:
Igen, öreg vagy. Add fel
2020. okt. 20. 22:39
 9/14 anonim ***** válasza:

Bármilyen félelmetes is, érdemes elindulni, tenni azért, amit szeretnél.

Akár pszichológus segítségét is kérheted.

2020. okt. 21. 05:35
 10/14 anonim ***** válasza:
Igen, vannak, akik 25 évesen vállalnak gyereket és vannak, akik 40 évesen... nem másokhoz kell hasonlítgatnod magad, hanem megélned az életed, tenni azért, amit szeretnél. Ha kifogásokat keresel, mindig találni fogsz. Ha elbuksz (elutasítások, rossz kapcsolat), abból tudsz építkezni, ahogy írták is. Jobban fogod tudni, hogy neked mire is van szükséged. Hajrá
2020. okt. 21. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!