Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen már jobb lesz beletörődni az egyedüli életbe?
Nem volt eddig barátnőm. Nem kezdem el akkor el a csajozást amikor a többség így teljesen lemaradtam. Nem tudom hogyan közelítsek a lányok felé, meg nem is mernék így mert nem is tudom mit mondjak...
Sokan ennyi idősen a gyereküket várját, szívesen lennék a helyükben. Talán ez a legrosszabb dolog a világon hogy nem akarok egyedül élni de rá vagyok kényszerítve. Nem az a típus vagyok akiért odáig lennének a nők.
Ha.. Mondjam én?
- 19 évesen engem szedett fel egy bálna és sodródtam az árral. Nem nevezném kapcsolatnak, mert nem az volt. Tartott 1 hónapig, abból 2 éjszaka közös alvás.
- 28 évesen Tinderen ismertem meg egy lányt, vele 3 hónapig tartott, bár az első hónap volt jó, utána mély repülés.
- Most vagyok 30, és keresgélek.
Én se vagyok a sexy fiú, van hasam is, nem sportolok. De attól még nem keresek kifogásokat a nők ismerkedés terén.
Csak kezdj el beszélgetni, ismerkedni. Mi érdekel a nőtől? Én azt mondom, legyen 1-2 szar kapcsolatod, majd utána ráfogsz döbbenni, hogy mire van neked szükséged.
Nekem is volt egy elképzelésem, és a fentiek után tudom mivel vagyok én kompatibilis. Az elképzelés, hogy ilyen lenne jó, simán előfordulhat, hogy lélekben nem is vagy vele kompatibilis.
Ezért is, ha hallom, hogy a nő milyen pasit szeretne, de majd kiderül, ha tényleg olyat kaparintana meg, akkor már nem is olyan kell neki.
Én azt mondom, hogy 100%-ban senki sem tudja, hogy ki mit szeretne!
Bármilyen félelmetes is, érdemes elindulni, tenni azért, amit szeretnél.
Akár pszichológus segítségét is kérheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!