Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet ebbe beletörődni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ebbe beletörődni?

Figyelt kérdés

Nézem a tiktokot és egy csomó 20 de 30 éves vonzó cuki nő van fent a barátjával (férjével ) és a férfi (vagy fiú) mind ez jóképű típus. Vagy a sablon ez a 65-75 kg-os de magas , szemelyisegre a videokbol látszik hogy egy nagykepu szar. Vagy a férj típus aki izmos ,magas, jóképű és látszólag is pénzes.

A probléma az én szarul nézek ki, kövér is vagyok és 320 ezret keresek csak nettóba. Szóval nekem esélyem sincsen egy cuki kis csajhoz vagy egy vonzó 30 ashoz se. Látszik kikkel vannak és az olyan szint ami én 20 évesen se voltam. Így 33 évesen meg már nem is leszek.

2023. febr. 19. 07:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Mondjuk ha leszakadsz az internetről, az sokat segít.
2023. febr. 19. 07:34
 2/17 anonim ***** válasza:
39%

Ki mit lát ugye:D

Én meg azt látom hogy a bomba barátnőim folyanat maguk alatt választanak alacsony tömzsi ronda pasikat, papucsokkal vannak de évek ota mert azok hűk meg nem hagyják el őket mert ugy se kapnának mást.

Én meg jópasikkal szívom meg mindog hogy évente lelépnek mert más más kell nekik. De akkor sem tudok rondákkal összejönni.

Volt osztalytarsam is amolyan incel nekem is udvarolt. Erre másik volt osztalytarsam összejött vele. Ma se értem mit eszik rajta annyira nyomi papucs az az ember is.

Egyetlen jo tulajdonságuk annyi hogy hosszutavon megmaradnak a párjuk mellett. Más nincs.

Én meg ezt látom tehát hogy bomba szexi szép és OKOS nők ilyen nyominger béna pasikkal vannak.

2023. febr. 19. 07:41
 3/17 anonim ***** válasza:
42%
*Szivesen tennék fel képeket is. Hogy milyen bnőim milyen pasikkal vannak. Döbbenet
2023. febr. 19. 07:46
 4/17 A kérdező kommentje:

2

Nem tudom te hogy nézel ki, de a személyiséged borzalmas lehet.

2023. febr. 19. 07:46
 5/17 anonim ***** válasza:
38%

Nézőpont kérdése.

Én legalább nem érdekből választok férfit hanem aki valóban tetszik vonz es szeretem. Nekem ni ca gyomrom ahhoz amit ők csinalnak hogy mert rendes jóember. Es kénia szerelem semmi. Csorog a nyáluk a jí pasikra flörtölnek, de befogadtak vkit mert az rendes meg jó férj meg apa. Ez érdek.

2023. febr. 19. 07:49
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Probalj meg inkabb azokra a dolgokra koncentralni, amikre van hatasod (a sulyod amugy pont ilyen, ha elegge zavar es nem vagy beteg). Ahelyett, hogy olyanokon kattogsz, amikre nincsen.
2023. febr. 19. 07:49
 7/17 anonim ***** válasza:
38%

Lehet nekem is a pénzre meg ilyenekre kéne utaznom. Én kérek elnézést h en nem ez vagyok:D

Dícsérjük a goldiggereket

2023. febr. 19. 07:50
 8/17 anonim ***** válasza:
44%
#5: Csak a sajat hibaidbol nem tudsz tanulni, de valakinek be kell toltenie a macskas neni szerepet is, szoval ezzel nincs semmi gond.
2023. febr. 19. 07:51
 9/17 anonim ***** válasza:
38%

Probaltam már amit ők. Rendes joemberrel lenni. 1 év mulva bennem nem szerelem alakult ki hanem még undor is. Nekem ez nem megy ami nekik.

Én inkább vagyok olyannal akit szeretek.

2023. febr. 19. 07:53
 10/17 anonim ***** válasza:
27%

De amugy szép életem volt. Becsuletes hű, támogató is csaladcentrikus is

Megse bírtam sokáig amit ők. A bnőim bírják én nem. Legalább megpróbaltam.

2023. febr. 19. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!