Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Étel futár lánynak bedobtam egy levelet benne 200e forintal de azóta se reagált mit tegyek?
Figyelt kérdés
na szóval van egy McDonald’s ahonnan rendszeresen rendelek kaját és áltálában mindig ugyanaz a csinos futár lány hozza a kaját. Meg volt címe mivel a foodpandás bizonylaton szerepelt. Azért dobtam be neki egy levelet benne ennyi pénzel mert hallotam innen onann hogy anyagi gondjai vannak de mióta ez megtörtént azóta nem szállít nekem pedig 1-2 naponta rendelek.
A level biztos eljutott hozzá mert elmentem oda ahol lakik és nem volt a levél a postaládábam.
Lehet mondjuk virágcsokrot kellene küldenem vagy személyesen vinni virágot, stb?
2023. febr. 16. 20:49
31/34 anonim válasza:
A múltkor még azon háborogtál, hogy rendőrök leptek meg a csajszi miatt. Rád küldte őket, holott csak levelet, meg pénzt hagytál neki a postaládájában. Ennek a sztorinak is ez lesz a vége? Akkor ne lepődj meg és ne reklamálj, hogy milyenek már ezek a futár csajok. Van az a határ...
32/34 anonim válasza:
Fogyasztottal ma ízletes zamatos sört és finom ételeket?
33/34 anonim válasza:
Semmi gond srácok, ez az ember egyben 200 ezret még nem látott, hitessétek már el vele hogy elhiszitek amit itt összehazudozik :D
34/34 anonim válasza:
Emlékszem tavaly nyárról(?) hasonló kérdésre. Látom, nem sikerült továbblépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!