Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Étel futár lánynak bedobtam egy levelet benne 200e forintal de azóta se reagált mit tegyek?
na szóval van egy McDonald’s ahonnan rendszeresen rendelek kaját és áltálában mindig ugyanaz a csinos futár lány hozza a kaját. Meg volt címe mivel a foodpandás bizonylaton szerepelt. Azért dobtam be neki egy levelet benne ennyi pénzel mert hallotam innen onann hogy anyagi gondjai vannak de mióta ez megtörtént azóta nem szállít nekem pedig 1-2 naponta rendelek.
A level biztos eljutott hozzá mert elmentem oda ahol lakik és nem volt a levél a postaládábam.
Lehet mondjuk virágcsokrot kellene küldenem vagy személyesen vinni virágot, stb?
A történet alapja valós. Főszereplője Shrek, egy magát feljebbvalónak tartó hímsoviniszta alkoholista, aki ezt megcsinálta, csak nem Meki futár volt, hanem valami más, nem 200 ezret, csak 20-at dobott be. És igen, elment a csaj lakásához megnézni. A sztori vége az lett, hogy a csaj feljelentette és többet ő nem szállít neki .
Aki lemaradt volna a történetről.
Shrek egy nap hány órát tölt a gyakorin?
Mert öt percenként okádja magából a hülye kérdéseit, és vitatkozik a 600 másik idióta kérdése alatt a válaszolókkal.
Az az ijesztő benne, hogy a kiszolgáltatott helyzetét próbálod meg kihasználni arra, hogy a lekötelezetteddé tedd, úgy, hogy ráadásul előtte semmilyen módon nem utaltál rá (legalább nem volt róla szó), hogy te bármilyen gyengéd érzelmet tanúsítanál az irányába.
A lány szemszögéből ez úgy néz ki, hogy van egy random faszi, akinek hébe-hóba kiszállít némi moslékot, aki mindeközben kinyomozta az egész hátterét, hogy hol lakik, anyagi gondjai vannak meg még ki tudja mi mindent, majd mindenféle ráutaló magatartás nélkül a semmiből előáll egy szerelmi vallomással meg egy kisebb köteg pénzzel. Hát b+ így a creepy stalkerek viselkednek, nem a grál lovagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!