Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Étel futár lánynak bedobtam egy levelet benne 200e forintal de azóta se reagált mit tegyek?
na szóval van egy McDonald’s ahonnan rendszeresen rendelek kaját és áltálában mindig ugyanaz a csinos futár lány hozza a kaját. Meg volt címe mivel a foodpandás bizonylaton szerepelt. Azért dobtam be neki egy levelet benne ennyi pénzel mert hallotam innen onann hogy anyagi gondjai vannak de mióta ez megtörtént azóta nem szállít nekem pedig 1-2 naponta rendelek.
A level biztos eljutott hozzá mert elmentem oda ahol lakik és nem volt a levél a postaládábam.
Lehet mondjuk virágcsokrot kellene küldenem vagy személyesen vinni virágot, stb?
A kérdés egyértelműen csak kitaláció.
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Érdekes, hogy nem tudod miről van szó, miközben egy az egyben ezt a linkelt kérdést másoltad le, 1-2 helyen még a szöveg is teljesen ugyanaz. Ennyire nincs jobb dolgod..?🤦🏻♀️
Jelezném a sok okos nőnek aki itt bedől ennek a kamunak amit rólam másolt valami női rajongó, hogy nem én írtam ki a kérdést.
Gyenge próbálkozás.
A pizzafutár lányon kívül soha senkinek nem dobtam be pénzt és nem is fogok ezután.
25
Ne kamuzz már! Dehogy nem tudod. Valszeg te vagy a Shrek, de hogy az ő történetéd kopiztad az, tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!