Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Étel futár lánynak bedobtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Étel futár lánynak bedobtam egy levelet benne 200e forintal de azóta se reagált mit tegyek?

Figyelt kérdés

na szóval van egy McDonald’s ahonnan rendszeresen rendelek kaját és áltálában mindig ugyanaz a csinos futár lány hozza a kaját. Meg volt címe mivel a foodpandás bizonylaton szerepelt. Azért dobtam be neki egy levelet benne ennyi pénzel mert hallotam innen onann hogy anyagi gondjai vannak de mióta ez megtörtént azóta nem szállít nekem pedig 1-2 naponta rendelek.

A level biztos eljutott hozzá mert elmentem oda ahol lakik és nem volt a levél a postaládábam.

Lehet mondjuk virágcsokrot kellene küldenem vagy személyesen vinni virágot, stb?

2023. febr. 16. 20:49
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
86%
Most tényleg leteszteled a múltkori sztorit más összeggel?
2023. febr. 16. 21:30
 12/34 anonim ***** válasza:
89%
Mostmár értem miért van annyi incel. Egyszerűen fogalmuk sincs hogyan kell közeledni valakihez.
2023. febr. 16. 22:02
 13/34 anonim ***** válasza:
86%
11. Azóta mindig picit gazdagabbnak hazudta magát és a 20e már kevés lett volna.
2023. febr. 16. 22:46
 14/34 anonim ***** válasza:
13%
Ez olyan, mint amikor egy ótvarbanya erőlködik, hogy vacsira menj el vele valahová, te elmész, mert hát éhes a beled és ő hív meg, majd nem tartod vele a kapcsolatot, mert ótvarbanya és csak enni szerettél volna. Itt te vagy az ótvarbanya.
2023. febr. 16. 22:49
 15/34 anonim ***** válasza:
3%
Azért a pénzt illene visszaadni a lánynak.
2023. febr. 16. 23:09
 16/34 anonim ***** válasza:
87%
Ha már illem, akkor ez a történet ott kezdődik, hogy nem igazán illik a nőket kapásból prostinak nézni, mint ahogy a címét lenézni a számláról és azzal visszaélve elmenni a lakására (többször is) sem igazán illik meg hasonló “apróságok”. Ha már ennyire hülye valaki, hogy ahelyett, hogy személyesen hívná el az illetőt randizni - mint a normális emberek -, inkább pénzt dobál a postaládájába.. nos az meg is érdemli. A visszaadás része mondjuk érdekelne, hogy kéne megvalósuljon. Azt ugye senki nem gondolja komolyan, hogy még a lánynak kéne ezek után felkeresnie ezt a sült bolondot és visszavinnie a pénzt, miközben nyilvánvalóan látni sem akarja, hisz már nem is hajlandó szállítani hozzá.
2023. febr. 16. 23:30
 17/34 anonim ***** válasza:
3%
Egy levelet ír amiben pár mondatban beolvas neki. De visszaadja a pénzt. Pasi annak tudatában adta hogy ismerkedés lesz és örül majd neki. Ok, nem volt helyes lépés de az sem hogy a lany megtartja.
2023. febr. 16. 23:36
 18/34 anonim ***** válasza:
77%

Senkit nem érdekel, hogy minek a tudatában adta, volt annyira ostoba, hogy önként odaadta, holott egyáltalán nem tudhatta, hogy lesz-e egyáltalán belőle valami. Ezzel számolnia kellett volna már a legelején, amikor ócska prostinak nézte a lányt, így járt. Ebből a pénzből elmehetett volna egy igazi hivatásoshoz. Nem is értem, hogy gondolta, hogy majd a lány megtalálja a pénzt és egyből széttárja a lábát..? Ultra gáz.

Mindazonáltal én személy szerint pl még egyszer utoljára kivittem volna a kajáját (de mindenképp kértem volna, hogy valaki kísérjen el, ki tudja mire képes még egy ilyen alak) és a képébe vágtam volna a szaros pénzét pár válogatott “kedves” megjegyzéssel kiegészítve úgy, hogy lehetőleg a szomszédok is hallják, már ha társasházról van szó.

2023. febr. 16. 23:48
 19/34 anonim ***** válasza:
7%
Tehát visszaadtad volna. Hát ezt hiányolom én a történetből. Ez a szemét alak így megalazta azt a szegény lányt. Miért nem csapja vissza a mocskos pénzét?
2023. febr. 16. 23:56
 20/34 anonim ***** válasza:
82%

Én igen, pontosabban a képébe vágtam volna vissza, a büszkeségem nem hagyta volna ezt a fajta megaláztatást. Ugyanakkor nem vagyunk egyformák, más - köztük pl ez a lány is - lehet úgy gondolkodik, hogy aki hülye, “haljon meg” és ha már egyszer volt annyira pancser, hogy egy kvázi ismeretlen embernek a postaládájába dobáljon pénzt, akkor meg is érdemli. Nem lehet tudni.

Bár ez a kérdés egyértelműen kamu, 170/100-as Shrek barátunk kérdését koppintotta, ő vekengett azon a legutóbb, hogy 200 ezret kellett volna 20 ezer helyett bedobjon..

2023. febr. 17. 00:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!