Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindig a nőkre irnak rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a nőkre irnak rá bármilyen platformon,a férfiakra miért nem irnak rá?

Figyelt kérdés
Akár facebookon,akár instán vagy társkerin akár itt,mindig a nők kapnak leveleket.Akármilyen levelek is,könyebb szelektálni köztük,mint 0 levélből amit a pasik kapnak.
2023. febr. 16. 19:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
61%

Nem csak szokás évszázadok óta, de belénk van kódolva, hogy a férfi kezdeményez, ő hódít. A modern világ és a net pedig azt hozta magával, hogy sokkal több válogatási lehetősége van egy nőnek, nincs rászorulva hogy ő írkáljon.

Emellett ha megteszi, lehet mondogatni hogy nem így van, de olyan szintű jelet tud küldeni ezzel, amilyet vagy nem akar, vagy szimplán rossz érzés neki (már csak az is, hogy félreérthetik).

Illetve az árnyoldalait se felejtsük a témának, azaz hogy mennyien csak a szexre, egyéjszakás kalandra, kihasználásra mennek. Persze fordítva is igaz, hogy sok nő kihasználja a férfit a maga igényeire, legyen szó csupán annyiról, hogy van kinek sírni, van kit hülyíteni, van ki növelje az egóját.

2023. febr. 16. 19:08
 2/18 anonim ***** válasza:
53%

Mert egy nőre ráír heti x pasi, bőven van miből válogatnia. Nem fog azzal szórakázni, hogy random csávóknak irogasson.

Amúgy meg nem soha nem írnak rá férfiakra, rám is írt már csaj, csak sokkal ritkább.

2023. febr. 16. 19:10
 3/18 anonim ***** válasza:
83%

Neha rám is szoktak írni.

95%ban meleg férfiak mondjuk.

2023. febr. 16. 19:10
 4/18 anonim ***** válasza:
79%

Én néha kapok levelet.. pedig férfi vagyok.

Meg lehet más is kap, csak te nem.. erre mit lépsz?

2023. febr. 16. 19:16
 5/18 anonim ***** válasza:
28%

A jó pasiknál kezdeményeznek.

De a nőknek elég passzívan társat keresni.

Tipikus! Szinte minden mesében a nőnek kell várnia a herceget!

Amikor a kezdeményező férfi nem a nő ízlésének megfelelő: ( Fiona reakciójára figyelj amikor kiderül hogy a lovagja egy szörny!)

Mindenkinek be kell látnia milyen szinten van!!

2023. febr. 16. 19:19
 6/18 anonim ***** válasza:
43%

Igen, de manapság már nem ritka, hogy a nők írnak rá a férfiakra, ők kezdeményeznek.

A kérdésre:

Miért? Mert a férfiaknál gyakoribb, hogy csak addig kell nekik egy nő, míg meg nem kapják, aztán mehet útjára. A nők meg úgy általában (a többség) nem csak 1 alkalmas futó kalandot keres, hanem párt. És a nőkre, már ha külsőre nem ronda, ők naponta kapnak új üzeneteket ismeretlenektől, engedélykérésekben is sokkal több van nekik, mint a fiúknál.

7/18 anonim ***** válasza:
69%
tényleg jó pasikra sok nő ráír, na meg férfiak is persze
 8/18 anonim ***** válasza:
67%

Gyere cicafiú, ráülök az arcodra, aztán rá is élvezek. Jó nagy orrod van, biztos jól fogja izgatni a se.gglyukam.

L54

Ezt most elküldjem neked privátban is, hogy úgy érezd, van miből válogatni? Vagy itt is jó lesz?

Ilyenekből szeretnél napi tízet? Megoldjuk!

2023. febr. 16. 19:25
 9/18 anonim ***** válasza:
70%

Hát nem tudom, én beleolvastam pár ilyen levélbe. Hiába voltank kint ölelkezve a párom instáján, ez sok embert nem zavart. xd

A legtöbb: "szia" / "szia, mizu". Na most ha vissza is köszönsz úgyis a szex lesz a téma rögtön az első kérdéssel. Ennél nem azért de szerintem a 0 sokkal jobb.

2023. febr. 16. 19:30
 10/18 anonim ***** válasza:
3%
Volt, hogy írt rám nő! Csak vagy átvert, vagy eltűnt, de igazán sosem lett belőlük semmi. Szóval amelyik nő rádír, az olyan is...
2023. febr. 16. 19:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!