Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy rám írjon megint és hogy megkedveljen? 18/L
A nyár végén még ő írt rám messengeren, irt egy sziát vissza írtam neki, ,hogy szia , semmi nem volt utána, nem alakult tovább a kapcsolat mert akkor még volt kapcsolatom, most már nincs, neki sincs. Szóval jó lenne ismerkedni vele, nagyon szimpi srác. Neki sincs most barátnője.
Azt tudni kell a srácról, hogy nagyon aranyos tud lenni ,de nagyon bunkó is tud lenni amugy, én is ilyen vagyok. Szerintetek mit kéne neki küldeni, vagy írni?
Vagy likeoljam rendszeresen a képeit amit kitesz és egy idő után megint ő fog írni ha látja, hogy likeolom?
Szia! 😊
Lenne kedved pénteken meginni velem egy kávét/összefutni xy helyen?
De persze próbálkozhatsz a dedós játszmázással is. Mondanám az is, hogy ne pazarold az idődet bunkó marhákra, de 18 évesen még belefér. Majd megtanulod.
"Vagy likeoljam rendszeresen a képeit"
Ez olyan visszataszító lenne, legalábbis nekem biztos.
Sztem ne játszmázz, ha akarna, írna.
Jaj, cicám, hány éves vagy? 18? És még hiszel a tündérmesékben?
Fiúk meg villamos után nem futunk, mindig jön a következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!