Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy elvárás egy nőtöl hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy elvárás egy nőtöl hogy kedveskedjen nekem vagy nèha bókoljon valamit? Ha már ismerkedünk lassan 2 hónapja? Nyilván èn bókolok neki de ő belőle nem jön ki nagyon semmi. 29f

Figyelt kérdés
2023. febr. 14. 20:46
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Kivagyok èhezve egy normális kapcsolatra lehet ebböl is fakad hogy nem küldöm el a fa.szba
2023. febr. 15. 00:05
 32/42 anonim ***** válasza:
44%

Ezek alapján első fokú riadót adott a hisztis pasi jelzőm. Huhh. Kevés undorítóbb dolog van a világon, mint amikor valaki azon hisztizik, hogy nem repül a sült galamb a szájába.

Az a tipikus olyan fajta ember, akinek mindegy, milyen élethelyzetben van, valami kivetni valót tuti fog találni és azon fog úgy hisztizni, mintha annál nagyobb problémája még soha senkinek nem lehetett az életben rajta kívül. Ha gazdag és van mit a tejbe aprítani, azon fog sírni, h pont az ő 10 millás Audijára szart a galamb, vagy hogy a vilájja olyan messze van a belvárostól, hogy legalább fél órát kell kocsikázni. Vagy hogy nem akad egy normális nő minden 2. ujjára.

Az igazság az, hogy csak azt lehet palira venni, aki hagyja magát. Így hát kettőn áll a vásár. Lehet szidni egy nőt, amiért nem becsül meg eléggé, de tulajdonképpen te vagy az, aki ennek ellenére is fut utána, így tuti jól csinált valamit.

Esetleg nőjj fel, növessz tököt vagy valami és rinyálás helyett kezdj el tenni magadért. Mert más tuti nem fog.

2023. febr. 15. 00:10
 33/42 A kérdező kommentje:
Az a poèn hogy igazábol nem csinált semmit. Èn szeretnèk egy kieggyensúlyozott nővel találkozni akinek van èrzelmi inteligenciája ès nem csak azt gondolja hogy nekem nem kell csinálnom semmit meg majd rendelünk pizzákat.(mert bele ugrik a galamb a szájába) Mert majd utánnam jön egy olyan pali aki majd ugyan ezt fogja ő vele csinálni meg megrugdossa ha valami nemtetszik ès majd kapcsolni fog hogy jahh banyek volt az a hülye aki amugy törődött velem az èrzèseimmel meg èrdekelte hogy ki vagyok . Ès nem csak meghúzni akart az audiban. Lehet hogy palira vett ès lehet hogy fogok ezen mèg gondolkozni sőt de tiszta a lelki ismeretem hogy mèg nem öltèk ki belőlem a jó hozzáállást hogy ne úgy tekintsek egynőre mint egy uj nike cipőre.
2023. febr. 15. 00:25
 34/42 A kérdező kommentje:
Èrzem hogy ellenem vagy. De az igazság az hogy engem úgy neveltek hogy tenni kell a dolgokèrt. Ès èn ha valakivel ismerkedek ès kedvelem meglepem apróságokkal jó indulatbol ès bókokkal. Nem èrtem hogy minimális kedvessèg vagy odafigyelèssel mièrt nem akar a másiknak boldogságot adni hogy legyen visszajelzès hogy kellek neki . Ennyi az egèsz amiröl beszèlünk. Ès lehet most rinyálásnak tünt amit írok de ez megy 2 hónapja ès nemtudom mit tegyek mert sokan azt mondják szarjam le a másik oldal meg azt hogy ne haggyam.
2023. febr. 15. 00:34
 35/42 anonim ***** válasza:
85%

Alapvetően nem az zavar, hogy jajj belém nevelték, hogy törődő meg kedves legyek.

A problémám az, hogy úgy látom rajtad, nem azért vagy kedves vagy törődő, mert neked ez belülről jön, hanem, mert mint ahogyan írtad, beléd nevelték. Alapból a kedvesség és törődés önzetlen formában egy olyan dolog, amiért az ember alapból nem vár semmit. Te igazából azért viselkedsz így, mert elvárod, hogy cserébe a másik is így viselkedjen veled. És rögtön abnormálisnak illetve elfogadhatatlannak kiáltasz ki valakit, aki nem így tesz. Azaz valójában önző vagy és beszűkült látáskörű. Na és ezzel van itt a baj. Te kíváncsi vagy a mésikra, de csak addig, amíg pontosan olyan és úgy viselkedik, ahogyan azt te jónak látod, megköveteled.

Szvsz. én pl. azért vagyok kedves a párommal, mert szeretem, ez nekem belülről jön és nem várok cserébe semmit. Azért teszem, mert szeretem, és boldoggá tesz, ha láthatom, hogy adott dolog örömet okoz neki. Egy kiegyensúlyozott párkapcsolatnak nyilván alapja, hogy a szeretet kölcsönös, és kölcsönösen jól esik a másiknak örömet okozni. De nem azért adok a másiknak pl. ajándékot, mert abban reménykedem, hogy legközelebb én is kapok tőle valamit. Az is fura lenne, ha egy fickó azért venne egy nőnek virágot mert legközelebb ő akar kapni. Ha önzetlen vagy, azért veszed, hogy lásd: örül neki, és neked már önmagában ez örömet okoz és eszedbe sem jut, hogy és én mikor kapok?

Az pedig, hogy itt hirdeted, hogy milyen törődő, elfogadó, empatikus és odaadó vagy egyenesen álszentség, amikor éppen arról szól az egész kérdés, hogy megerősítést vársz arra, hogy ugye elfogadhatatlan, ha valaki másmilyen, mint te. Ha valakinek más fontos, másmilyen az értékrendje. Ahelyett, hogy elfogadnád, hogy hmm, neki másmilyen az értékrendje, mint nekem, mást tart fontosnak. Ezt tiszteletben tartom valamint azt is, hogy az én kedvemért ezen nem fog változtatni. Sajnálom, akkor nem fog ez így összejönni nekünk, keresek tovább, hátha találok egy hozzám hasonló értékrendű valakit, akivel jobban meg tudjuk érteni egymást.

Nem, itt most megy a fikázás, hogy az a nő hogy képzeli, hogy ő másmilyen és neki nem ugyan az a fontos, ami nekem, hát ez elfogadhatatlan, hogy ő nem képes olyanná válni, amilyen én vagyok, pusztán azért, mert én nem tudom őt elfogadni olyannak, amilyen.

Basszus, lapozz. Különböztök. Micsoda meglepetés: az emberek sokszínűek, és megesik, hogy nagyon különbözőek! Valószínűleg a nők zömében nem fogod megtalálni a nagy Őt, mert tudod abból viszonylag kevés van, nőből meg ugye sok...

De ha 2 hónapja látod, hogy nem passzoltok össze, akkor igazából pont 2 hónapja megmondhattad volna, hogy bocsi, látom, hogy nagyon különbözünk, ez így nem fog működni. Remélem, megtalálom akit keresel, de azt hiszem, az sajnos nem én vagyok. Agyő!

2023. febr. 15. 00:59
 36/42 A kérdező kommentje:
Imádlak köszönöm.
2023. febr. 15. 01:10
 37/42 anonim ***** válasza:
53%
A mai világban nagy elvárásnak számít. A nők 99%-a semmit nem tesz egy kapcsolat kialakulásáért, mindent a férfitől vár el.
2023. febr. 15. 08:09
 38/42 anonim ***** válasza:
82%
Nőként van egy rossz hírem. A nők 99%-a ilyen. Nem fogsz semmi bókot kapni. Én szoktam bókolni, már az ismerkedés elején is és mindegyik pasi meg van lepődve, elpirulnak, mert nincsenek hozzászokva. Szokták is mondani, hogy milyen furcsa kapni végre, nem csak adni.
2023. febr. 15. 09:48
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy nem lenne nagy elvárás, hogy mindkét fél kedveskedjen a másiknak, hogy "igen köszi a sütit, megédesítette a napom", akkor is ha szar volt. miért nem lehet ezt megtenni?

igen, az őszinteség is nagy fegyvertény, de nem pont akkor, amikor hidegzuhanyként akarsz egy lényegtelen dologról véleményt alkotni. ne a sütemény legyen szar, mert őszinte vagy. szóval igen, meg lehetett volna erőltetnie magát...

hagyd a fenébe ezt a lányt, én azt mondom. nem illetek össze. és sajnálom.

2023. febr. 15. 15:11
 40/42 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ. Tanultam belőle
2023. febr. 16. 22:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!