Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy elvárás egy nőtöl hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy elvárás egy nőtöl hogy kedveskedjen nekem vagy nèha bókoljon valamit? Ha már ismerkedünk lassan 2 hónapja? Nyilván èn bókolok neki de ő belőle nem jön ki nagyon semmi. 29f

Figyelt kérdés
2023. febr. 14. 20:46
1 2 3 4 5
 11/42 Noren1989 ***** válasza:
100%

Bàtya, egy mondat: nem kellesz neki.

De még a figyelmed sem.

2023. febr. 14. 22:27
 12/42 A kérdező kommentje:
Minden kiba.ott nap rám ír. Minden nap. Kb napokig lesz..tam azt megvolt sèrtődve
2023. febr. 14. 22:31
 13/42 anonim ***** válasza:
74%

szerintem szociális tekintetben ügyetlen. és ha esetleg elmondod neki, hogy neked sokat jelentene, ha ő is viszonozná a bókokat?

nekem mondtak már ilyet és rájöttem, hogy oké ez tök jogos és igaz. és elkezdtem rá figyelni. nem voltam megbántva, sőt, hát én okoztam kellemetlenséget... ez nem megoldás?

2023. febr. 14. 22:49
 14/42 A kérdező kommentje:
Azt èrzem vele kapcsolatba hogy neki 10 es skálán olyan 2 vagy 1 az èrdeklődèse vagy a kreativ hozzáállása a dolgokhoz nem találki semmit nem kèrdez semmit csak ül azt nèz èn meg szórakoztatom . Próbáltam sugallni neki hogy mondja el az èrzèseit mert nem látok bele ès annyit mond hogy ismerkedünk szokott gondolni rám ès ennyi. Ès nagy csönd.
2023. febr. 14. 22:54
 15/42 A kérdező kommentje:
Megpróbálom neki mondani ezt a dolgot. De valahogy azt èrzem hogy az lesz a válasz hogy ő ilyen. Mivel kicsit nyögvenyelősen indult az egèsz mert kb egy összetett vèlemènykifejtèsre kèptelen volt. Igazábol nem is tud rólam semmit. Csak amiket elmondtam magamtól . Ő nem kèrdezett semmit.
2023. febr. 14. 22:57
 16/42 anonim ***** válasza:
89%

Tehát mindig is ilyen volt?

Figyi, vannak olyan emberek, akik inkább hallgatóságnak jók, és olyat keresnek, aki szereti, ha hallgatják őket. Ha nem mondod el, hogy te nem az a típus vagy, akkor honnan szopja ki szegény?

De a GYK-n hisztizni könnyebb, mint oda állni a másik elé és ősintén elmondani, ha van valami problémád. Ettől majd nyilván egy csapásra minden megoldódik.

2023. febr. 14. 23:10
 17/42 anonim ***** válasza:
77%

igazság szerint az nem válasz, hogy "ő ilyen"... és nem is akar sose majd változni? mármint neked nem célod, hogy őt megváltoztasd, de ha kap egy építő jellegű kritikát, hogy lehet rá azt mondani, hogy nem érdekel, nem foglalkozom vele?

hát figyi, 12-15 évesen én is ilyen voltam, hogy nem kérdeztem semmit, csak válaszolgattam, kedves voltam és aranyos, de magamtól nem nagyon kezdeményeztem semmit. aztán jöttek emberek, akik olyanok voltak, mint te és szóltak, hogy amúgy lehetnék még jobb és kedvesebb és aranyosabb, ha kérdeznék, bókolnék, én is kezdeményeznék. mert különben nem sok élvezet van a mi kapcsolatunkban (baráti, meg párkapcsolat is). és megértettem, hogy oké, nálam pattog a labda, nekem kell lépnem, és felvennem egy új szokást.

2023. febr. 14. 23:10
 18/42 A kérdező kommentje:
De ez a lány 30 èves
2023. febr. 14. 23:24
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

hu basszus, sajnálom. de akkor legalább nem úgy fogja venni az észrevételedet, mint egy kamasz lány.

szerintem, ha kifejted neki, hogy neked ez sokat jelentene és neked erre igényed van, akkor meg fogjátok tudni beszélni a dolgot. aztán ha mégsem változik, akkor sajnálom, de lehet, hogy magára a párkapcsolatra alkalmatlan. de az az igazság, hogy szerintem ő mindenki mással is ilyen, tehát nem veled van a gond.

2023. febr. 14. 23:28
 20/42 anonim ***** válasza:
87%

Tehát a nő keresi a társaságod, érdeklődik, hogy mi újság van veled, akkor is ha néha random lelépsz és napokig nem is válaszolsz neki?

Ebből már nyilván rég ki kellett volna találni, hogy azt várod, hogy bókoljon neked! Milyen nyilvánvaló! Ja várj... Nem az.

Szerintem ebben a sztoriban te viselkedsz hisztis kamasz módjára ahelyett, hogy odamennél és megmondanád finoman, udvariasan, hogy mi a bajod. De helyette itt kombinálsz, hogy ha megkérnéd se áltoztatna tuti. Hát ha hisztis kamasz stílusban adod elő magad , meglehet. Próbálj meg felnőni!

2023. febr. 14. 23:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!