Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy elvárás egy nőtöl hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy elvárás egy nőtöl hogy kedveskedjen nekem vagy nèha bókoljon valamit? Ha már ismerkedünk lassan 2 hónapja? Nyilván èn bókolok neki de ő belőle nem jön ki nagyon semmi. 29f

Figyelt kérdés
2023. febr. 14. 20:46
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy annyira nem kaptam tőle semmit hogy már oda jutottam hogy inkább feladom az egèszet ès csak simán ignorálom ès nem foglalkozok vele többet. Mivel egyszerűen nem èrzem benne a lelkesedèst nem èrzek benne semmit csak egy hatalmas szobanövènyt. Ezèrt ignoráltam de az egyböl feltünt neki .
2023. febr. 14. 23:43
 22/42 A kérdező kommentje:
Amugy leültem beszèlni erröl a bók dologrol egyszer ès azt mondta hogy mit kèpzelek magamrol hogy kiakarom eröltetni ezeket a dolgokat. Jeleznèm hogy az a 3. Randink volt ès olyan ètterembe vittem hogy èn is pislogtam. Persze most nem a pènz de legalább annyit mondhatott volna hogy hm jó az izlèsed vagy tökömtudja nemtom ilyen embertipussal èn soha nem lèptem kapcsolatba.
2023. febr. 14. 23:47
 23/42 anonim ***** válasza:
76%

Tehát úgy döntöttél nem elég érdekes neked, ezért ghostolod.

Micsoda felnőtt, érett férfi!

Meg se fordult a fejedben, hogy megmondd, hogy bocsi Gizi, azt hiszem mégsem jössz be nekem, úgyhogy inkább függesszük fel az ismerkedést. Nyugodtan kezdeményezz más pasiknál, mert velem ez most nem fog összejönni. Bocsi.

Ha nem írtad volna oda, hogy 29 vagy, max 19-et néztem volna ki, de még inkább annyit sem.

2023. febr. 14. 23:47
 24/42 anonim ***** válasza:

van úgy, hogy nem illetek össze sajnos. szerintem neki ez nem gond, neked viszont igen, és ebből így nem lesz boldog, harmonikus párkapcsolat. nem vagytok egy hullámhosszon.

az, hogy próbáltad már jelezni neki, az mindenképpen pozitív és én értékelem ismeretlenül is. jól tetted, szerintem ez lett volna a megoldás helye, de ha erre ő negatívan reagál, nem egymást keresitek. sok sikert azért a későbbiekben!

2023. febr. 14. 23:49
 25/42 A kérdező kommentje:
Nem sexeltünk mèg mert úgy gondolja hogy ismerkedjünk.ezt hozzá tennèm. Jah ès elkövettem egy hibát ő szerinte hogy bele akartam ültetni az ölembe egyszer ès felpattant ès azt mondta mitkèpzelek èn .. a kapcsolatunk nem tart mèg itt. Másfèlhónap után
2023. febr. 14. 23:49
 26/42 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem pedig te vagy a fura. Mármint bókolni inkább pasik esetében szokás. Szerintem ismerekedés elején rám sem volt jellemző, hogy direkt bókoljak valakinek. Míg valahogy a kultúrában benne van, hogy egy pasi azt mondja egy nőnek, hogy csinos, ha annak tartja. De nőként mit mondhatnék neki? Hmm, te is csinos vagy? Szép vagy? Ez így valahogy még furán is hangzik... Szóval amúgy pasiként szerintem könnyebben is jön az ilysemi.

Egyszerűen csak jól éreztük magunkat és pont annyira el is foglaltuk magunkat, hogy pont nem értünk rá, hogy azt számoljuk, h a másik hányszor bókolt, az elég jó bóknak számít-e vagy nemtom. Ily módon valóban nem lehet kierőszakolni. Ha valami tetszik, úgyis mondja az ember. Ha nem, akkor meg azt várod, hazudjon?

2023. febr. 14. 23:53
 27/42 A kérdező kommentje:
Lehet megkellet volna neki mondani hogy neharagudj de nem működik. Egy gyáva vagyok ebböl a szempontból de szerettem volna hogy működjön. Mindent megtettem volna.
2023. febr. 14. 23:56
 28/42 A kérdező kommentje:
Átutaztam budapestet este 11 kor hogy egy sütemènyt vigyek neki mert csak annyira volt "ideje" ès annyit mondott kössz. Majd másnap megjegyezte hogy megkósólta de kidobta mert sza.r volt.
2023. febr. 14. 23:58
 29/42 A kérdező kommentje:
Szoval ezekre a gesztusokra gondolok nem pont a bókokra hanem hogy èrtèkelje az erőfeszítèst èrtèkelje a hozzállást . Ès ilyenkor jól esne ha hazudna hogy igen nagyon finom volt köszönöm ès mosoly ennyi csak ennyi..
2023. febr. 15. 00:01
 30/42 A kérdező kommentje:
Mièrt olyan kur.va nagy dolog ez . Èn nem kaptam tölle semmit a szájhúzason meg a szobanövèny stílusán. Meg hogy jah nèha eszmbe jutsz de úgy latom neked sokkal jobban hiányzok mint te èn nekem...
2023. febr. 15. 00:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!