Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt melyik incelnek mik az igényei, illetve amit nyújt?
Feltett talán 4-5 napja itt valaki egy ilyen kérdést. Korra, magasságra, súlyra, végzettségre, jövedelemre, küllemre, belsőre, szabadidős tevékenységekre és egyéb tulajdonságokra volt pontosan kíváncsi, amire meg is adott egy kitöltendő formátumot. Ott nem jöttek rendes válaszok, amik kitöltötték volna. Itt kitöltitek esetleg ti is? Szerintem jó példa megmutatni azt, hogy minimálisak az elvárásaink.
Jómagam így töltöttem ki a formátumot:
Kor: 23
Magasság: 181 cm
Testsúly: max 70 kg
Végzettség: érettségi, és egyetemre járok
Nettó jövedelem: ami diákmelóból épp összejön a hónapban egyetem mellett
Küllemem főbb jellemzői: vékony, kék szemű, erős állkapocs, csúnya nőies telt száj, széles orr, csontos arc
Főbb belső tulajdonságok: ravasz, célramenő, összeszedetlen, szeretetéhes
Szabadidős tevékenységek: túrázás, extrém sport, barátokkal találkozás, film nézés
Egyéb értékeid: szerencsére nagy a farkam legalább
Elvárások társkeresésben
Kor: 18 felett bárki
Magasság: mindegy
Testsúly: mindegy
Végzettség: érettségi azért jó lenne
Nettó jövedelem: 200k havonta legalább, hogy ne kelljen eltartani
Küllemmel kapcsolatos elvárások: nincs, nem érdekel a külső
Belsővel kapcsolatos elvárások: 100 százalék hűséges, gondoskodó, és odaadó, szeretettel teli szívvel, mindig tartson ki mellettem
Egyéb elvárások: éljünk együtt boldogan mindörökké
Igen. Miért ne jöhetne?
Szerintem senkit nem szabad a kinézete alapján mocskolni. Pont, hogy a férfiakat szokták amúgy, ha alacsonyak pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!