Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Itt melyik incelnek mik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt melyik incelnek mik az igényei, illetve amit nyújt?

Figyelt kérdés

Feltett talán 4-5 napja itt valaki egy ilyen kérdést. Korra, magasságra, súlyra, végzettségre, jövedelemre, küllemre, belsőre, szabadidős tevékenységekre és egyéb tulajdonságokra volt pontosan kíváncsi, amire meg is adott egy kitöltendő formátumot. Ott nem jöttek rendes válaszok, amik kitöltötték volna. Itt kitöltitek esetleg ti is? Szerintem jó példa megmutatni azt, hogy minimálisak az elvárásaink.

Jómagam így töltöttem ki a formátumot:

Kor: 23

Magasság: 181 cm

Testsúly: max 70 kg

Végzettség: érettségi, és egyetemre járok

Nettó jövedelem: ami diákmelóból épp összejön a hónapban egyetem mellett

Küllemem főbb jellemzői: vékony, kék szemű, erős állkapocs, csúnya nőies telt száj, széles orr, csontos arc

Főbb belső tulajdonságok: ravasz, célramenő, összeszedetlen, szeretetéhes

Szabadidős tevékenységek: túrázás, extrém sport, barátokkal találkozás, film nézés

Egyéb értékeid: szerencsére nagy a farkam legalább

Elvárások társkeresésben

Kor: 18 felett bárki

Magasság: mindegy

Testsúly: mindegy

Végzettség: érettségi azért jó lenne

Nettó jövedelem: 200k havonta legalább, hogy ne kelljen eltartani

Küllemmel kapcsolatos elvárások: nincs, nem érdekel a külső

Belsővel kapcsolatos elvárások: 100 százalék hűséges, gondoskodó, és odaadó, szeretettel teli szívvel, mindig tartson ki mellettem

Egyéb elvárások: éljünk együtt boldogan mindörökké

2023. jan. 14. 17:15
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
0%
Nem tartom magam incelnek, tavaly pl. 3 nővel szexeltem. Ennek ellenére nehezen megy a társkeresés, és azért, mert a nők nem akarnak elköteleződni.
2023. jan. 14. 17:36
 2/39 anonim ***** válasza:
68%
Senki nem fog ilyeneket kitöltögetni, mert ennyire azért egyikünk sem unatkozik. Mármint én egy random nő vagyok, nem incel :D Csak gondoltam szólok, hogy ne várj túl sokat.
2023. jan. 14. 17:40
 3/39 A kérdező kommentje:
Ez ismét nem volt konkrét válasz. Én az incelek igényeit várom, illetve amit nyújtanak.
2023. jan. 14. 17:41
 4/39 anonim ***** válasza:
73%
90 kiló, 160 centi jöhet?
2023. jan. 14. 17:45
 5/39 anonim ***** válasza:
30%
Hát te egy ritka incel vagy mert a legtöbbetek elvárásai teljesen irreálisak és ráadásul mocskoljátok is a női nemet a kinézetük alapján.
2023. jan. 14. 17:47
 6/39 A kérdező kommentje:

Igen. Miért ne jöhetne?

2023. jan. 14. 18:00
 7/39 A kérdező kommentje:

Szerintem senkit nem szabad a kinézete alapján mocskolni. Pont, hogy a férfiakat szokták amúgy, ha alacsonyak pl.

2023. jan. 14. 18:00
 8/39 anonim ***** válasza:
67%
Pár napja meg volt egy kérdés az inceleknek, hogy tegyenek ki egy képet, hogy kinek milyen nő az, aki már megfelelne. Szóval nem az álom, hanem akivel már összejönne. És majdnem mindenki kimondottan szép és csinos nőt tett ki, volt aki még írta is, hogy semmi extra, jóindulattal 10-ből 6, de ő már megfelelne. És linkelt egy kimondottan szép lányt. Úgyhogy ennyit az igényekről.
2023. jan. 14. 18:16
 9/39 A kérdező kommentje:
Nekem külsőre akárki jöhet. Tényleg.
2023. jan. 14. 18:29
 10/39 anonim ***** válasza:
66%
Elhiszem, hogy neked igen, de ottani válaszolók 90%-ának durván elszállt igényei voltak. És mivel erre voltán kíváncsi, ennyi mindent meg nem sokan fognak kitölteni, ezért írtam.
2023. jan. 14. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!