Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Itt melyik incelnek mik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt melyik incelnek mik az igényei, illetve amit nyújt?

Figyelt kérdés

Feltett talán 4-5 napja itt valaki egy ilyen kérdést. Korra, magasságra, súlyra, végzettségre, jövedelemre, küllemre, belsőre, szabadidős tevékenységekre és egyéb tulajdonságokra volt pontosan kíváncsi, amire meg is adott egy kitöltendő formátumot. Ott nem jöttek rendes válaszok, amik kitöltötték volna. Itt kitöltitek esetleg ti is? Szerintem jó példa megmutatni azt, hogy minimálisak az elvárásaink.

Jómagam így töltöttem ki a formátumot:

Kor: 23

Magasság: 181 cm

Testsúly: max 70 kg

Végzettség: érettségi, és egyetemre járok

Nettó jövedelem: ami diákmelóból épp összejön a hónapban egyetem mellett

Küllemem főbb jellemzői: vékony, kék szemű, erős állkapocs, csúnya nőies telt száj, széles orr, csontos arc

Főbb belső tulajdonságok: ravasz, célramenő, összeszedetlen, szeretetéhes

Szabadidős tevékenységek: túrázás, extrém sport, barátokkal találkozás, film nézés

Egyéb értékeid: szerencsére nagy a farkam legalább

Elvárások társkeresésben

Kor: 18 felett bárki

Magasság: mindegy

Testsúly: mindegy

Végzettség: érettségi azért jó lenne

Nettó jövedelem: 200k havonta legalább, hogy ne kelljen eltartani

Küllemmel kapcsolatos elvárások: nincs, nem érdekel a külső

Belsővel kapcsolatos elvárások: 100 százalék hűséges, gondoskodó, és odaadó, szeretettel teli szívvel, mindig tartson ki mellettem

Egyéb elvárások: éljünk együtt boldogan mindörökké

2023. jan. 14. 17:15
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

30: Én jelenleg annak örülök, ha egyáltalán egy randiig sikerül eljutni az általam leírt alacsony kritériumokat teljesítő nővel. 2022 -ben egyszer történt ilyen és nem volt második randi utána.

Tegyük fel, hogy eljutok valami csoda folytán a hetedik randiig és kialakul az a "kapcsolat", viszont kiderül hogy a nő dohányos és nem beszél az érzelmeiről, így én dobom?

2023. jan. 16. 00:44
 32/39 anonim ***** válasza:

31, igen, értelek, tök jogos amúgy. Bár másrészről meg ha zavar, hogy bagós-büdös és nem osztja meg az érzelmeit, akkor végső soron ígyis-úgyis lapát lesz a vége, pusztán idő és ideg kérdése.

De az is igaz, hogy ha már eljutottál odáig, akkor érdemes minél többet kivenni a kapcsolatból, minél többet tanulni belőle. Szóval ja, tökre igazad van.

De a "nekem mindegy"ről van egy sztorim:

Volt egy kolleginám, 29 éves, mosolygós, mindigszoknyáthordós, munkahelyen elismert. Iszonyatosan jó csaj szerintem, tényleg belevaló.

Mesélte, hogy egy srác elhívta randira. Megérkeztek a megbeszélt helyszínre és a csaj kérezte, hogy na, mi a program. A srác annyit mondott, hogy "nekem mindegy, neked mihez lenne kedved?". Ennyivel kb le is írta magát. Hogy a csajt idézzem "eleget hordom én a nadrágot az irodában középvezetőként, hadd legyek már sozknyában a randin". A srác hívta randira, de tulajdonképpen sehova sem hívta. Felnőtt férfiként nem volt benne annyi, hogy kitalálja hova viszi el a cajt. Ráadásul a csaj mondta, hogy ha nem bungee jumpingozni vagy swinger clubba viszi az első randin, akkor igazából tökmindegy, neki az is progrma, hogy sétálnak egyet és kész, csak ha már elhívják, akkor ne neki kelljen kitalálni hova is hívták el.

A srác szemszögéből is érthető a dolog, ő tulajdonképpen mindneképpen a lány kedvére akart tenni azáltal, hogy ő akar igazodni a lány kedvéhez. Csak ezzel a húzással saját magát állította be képlékenynek, döglött halnak.

A jó verzió talán az lett volna, ha a srác hoz mondjuk egy vagy két ötletet, pl sétálás, fagyizás (bár a randin való fizetés megint egy kérdés, de ezen is túl kell esni:D) és max utána kérdezi, hogy "vagy ha neked nincs hozzá kedved, mondd mihez lenne". És akkor már nem annak kell kitalálni hova hívták el, akit elhívtak.

És eszembe jutott, hogy a csaj így 29-30 évesen azért annyira szingli, mert túl magasak az elvárásai, de aztán meg volt egy srác akivel össze is jött egy rövid időre, az meg egy kissé fura, gamer, geek srác volt és végül a srác kosarazta ki őt, szóval nem a csaj szűr ki mindenkit és bőőőven nem csak Brad Pitt jöhet szóba:D

2023. jan. 16. 10:18
 33/39 anonim ***** válasza:

32 vagyok

Hosszú lett kicsit, bocsi éte, de alényeg, hogy ez a nagy "nekem mindegy"ség meg "ahogy neked jó" dolog így is le tud ám csapódni a csjaoknál.

Sok férfi áltatja magát azzal, hogy ő végtelenül gáláns és kedves, ő mindig figyelembe veszi a nő akaratát... deeee ha ez ilyen "nekem mindegy, ahogy te szeretnéd" módon törétnik, akkor ő nem kedves, hanem tutyimutyi. A nők meg a határozott pasikat szeretik. Ha már határozottan fagyizni szeretnél, az is jó, a lényeg, hogy legyen valami konkrét szándékod, elvárásod.

Ezért is írtam, hogy lehet célszerűbb fixebb elvárásokkal nekimenni az életnek.

2023. jan. 16. 10:20
 34/39 anonim ***** válasza:
52%

Egy igazi incel nem válaszol ilyen kérdésre, mert teljesen felesleges, úgysem lesz kapcsolata valami rajta kívülálló ok miatt. pont ez a blackpill lényege, ha elfogadod, az pont felszabadít az ilyen terhek alól, hogy kapcsolatot akarj, meg méregesd az igényeidet meg, amit nyújtani tudsz. Tehát értelmetlen a kérdés is így nézve.

Az mondjuk érdekes kérdés, hogy egy blackpilles incel, aki már nem is akar kapcsolatot az tulajdonképpen ettől MGTOW-e már, elvégre az is hasonló.

2023. jan. 16. 17:57
 35/39 anonim ***** válasza:
34, ha így nézzük, akkor a black pilled incel megszűnik incelnek lenni, hiszen azáltal, hogy föladja a párkeresést, így saját döntést hozott, tehát már nem önhibáján kívüli okból nincs párja, hanem ő döntétt az elzárkózás mellett.
2023. jan. 16. 19:51
 36/39 anonim ***** válasza:
35! Igen, ez valahol egy paradoxon, tehát akkor a blackpilles incel már nem is incel, elvégre egy tolószékes ember sem akar maratoni futó lenni, mert nem tud felállni sem, ugyanígy egy elvileg blackpilled incel sem akar kapcsolatot, hiszen tudja, hogy nem lehet neki.
2023. jan. 17. 15:49
 37/39 anonim ***** válasza:
A jó kifejezés pont ezért a MSTOW(Men sent their own way). Ahogy leírtam, lehet hogy egy kövér szingli anyukával még össze tudnék jönni (nemrég konkrétan rámírt egy FB datingen), azonban nem vagyok kompatibilis vele, így nem nyomulok rá.
2023. jan. 17. 18:52
 38/39 anonim ***** válasza:
0%

A konkrét szituáció most az, hogy Magyarország legnépesebb városának a szívében lakom, így nincs autóm se (minek) és most vonattal fel kéne mennem vidékre egy randi miatt egy (igaz, amúgy tökéletes) szingli anyukával.

Miközbe a Chad meg tömegesen dugja a nőket a szomszédból úgy, hogy a nők jönnek fel hozzá, mint amikor én a Woltról rendelek gyorsételt.

2023. jan. 17. 18:56
 39/39 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanez a "woltos" élmény igaz bármelyik velem egyszintű nőre a környéken.
2023. jan. 17. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!