Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Itt melyik incelnek mik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt melyik incelnek mik az igényei, illetve amit nyújt?

Figyelt kérdés

Feltett talán 4-5 napja itt valaki egy ilyen kérdést. Korra, magasságra, súlyra, végzettségre, jövedelemre, küllemre, belsőre, szabadidős tevékenységekre és egyéb tulajdonságokra volt pontosan kíváncsi, amire meg is adott egy kitöltendő formátumot. Ott nem jöttek rendes válaszok, amik kitöltötték volna. Itt kitöltitek esetleg ti is? Szerintem jó példa megmutatni azt, hogy minimálisak az elvárásaink.

Jómagam így töltöttem ki a formátumot:

Kor: 23

Magasság: 181 cm

Testsúly: max 70 kg

Végzettség: érettségi, és egyetemre járok

Nettó jövedelem: ami diákmelóból épp összejön a hónapban egyetem mellett

Küllemem főbb jellemzői: vékony, kék szemű, erős állkapocs, csúnya nőies telt száj, széles orr, csontos arc

Főbb belső tulajdonságok: ravasz, célramenő, összeszedetlen, szeretetéhes

Szabadidős tevékenységek: túrázás, extrém sport, barátokkal találkozás, film nézés

Egyéb értékeid: szerencsére nagy a farkam legalább

Elvárások társkeresésben

Kor: 18 felett bárki

Magasság: mindegy

Testsúly: mindegy

Végzettség: érettségi azért jó lenne

Nettó jövedelem: 200k havonta legalább, hogy ne kelljen eltartani

Küllemmel kapcsolatos elvárások: nincs, nem érdekel a külső

Belsővel kapcsolatos elvárások: 100 százalék hűséges, gondoskodó, és odaadó, szeretettel teli szívvel, mindig tartson ki mellettem

Egyéb elvárások: éljünk együtt boldogan mindörökké

2023. jan. 14. 17:15
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Rendben. Furcsa ha tényleg olyan magasak az igényeik.
2023. jan. 14. 18:49
 12/39 anonim ***** válasza:
41%
Magasak az igényeik és mellette gyalázatos jelzőkkel mocskolják a nem topmodell kinézetű nőket, egészen megdöbbentő hogy a saját előnytelen külsejük mellett sem empatikusak ha egy nőnek sem 10/10-es külső jutott.
2023. jan. 14. 18:57
 13/39 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem miért lehet. Én sem ilyen vagyok és akiket ismerek személyesen incelek ők sem.
2023. jan. 14. 19:15
 14/39 anonim ***** válasza:
80%

2 típusú incel van, az egyik normális, csak jellemzően nagyon visszahúzódó és azért nincs sikere a nőknél, mert adott esetben nem is meg kezdeményezni. A másik meg az, akinek nincs sikere, akarna barátnőt, de inkább csak a fix szexért, közben pedig nőgyűlölő és ennek sokan ezen az oldalon is hangot adnak. Az igények meg az egekben, hozzá minimum modell külsejű nő passzolna és csak azért nem jön össze, mert a nőknek csak a tökéletes külsejű, gazdag férfiak kellenek és hasonlók. Na miattuk van, hogy rossz a megítélése az inceleknek.

Örülök, hogy te az első kategóriába tartozol és remélem, hogy fogsz találni egy rendes lányt :)

2023. jan. 14. 19:29
 15/39 anonim ***** válasza:

Elvárásaim incelként:

- Ne legyen valamilyen súlyos fogyatékossága.

- Legyen legalább 145cm, azaz ne legyen szó szerint törpe.

- Lehet valamennyire kövér is, de azért ne legyen tehén.

- Szingli anyuka nem kell se szexre, se hosszú távon, kivéve, ha a gyerek már elmúlt 25 éves. Egy 16 évesen hibából szült 41 éves nő oké.

2023. jan. 14. 20:00
 16/39 A kérdező kommentje:
15ös nem szexről van szó hanem komoly kapcsolatról.
2023. jan. 14. 20:02
 17/39 anonim ***** válasza:

15 folytatás:

A hosszú távú kapcsolathoz nálam még további feltétel, hogy valamennyire értelmes legyen a nő, viszont rövid távra jó egy butább csaj is, ha nem szó szerint értelmi fogyatékos (súlyos fogyatékosság ne legyen)

Tehát szerintem nekem tényleg nem nagyok az elvárásaim, nem azzal van a gond.

2023. jan. 14. 20:03
 18/39 anonim ***** válasza:
29%

Én egyébként úgy voltam itt a leghangosabb incel, hogy az életem folyamán kétszer sikerült egyéjszakás kalandra csalnom kövér nőket a hosszú távú párkapcsolat igéretével + egy harmadikkal a csak a csókig jutottam.

Régen azt gondoltam, hogy ezektől az élményektől boldogabb leszek, azonban inkább csak még pesszimistább lettem.

Tehát ha nem vagy szűz, egy minimális szintet tartsál szerintem még incelként is. Ha te mint blackpill követő férfi napi szinten jársz a konditerembe, hogy jobban nézzél ki, az a minimum, hogy nő esetén se legyen mindegy a testsúly.

2023. jan. 14. 20:12
 19/39 A kérdező kommentje:
De miért szexre kellettek? Én hosszútávra szeretnék. Meg hazudni sem szép
2023. jan. 14. 20:14
 20/39 anonim ***** válasza:
70%
Édes vagy, én is remélem rá akadsz a megfelelő társra! :)
2023. jan. 14. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!