Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt melyik incelnek mik az igényei, illetve amit nyújt?
Feltett talán 4-5 napja itt valaki egy ilyen kérdést. Korra, magasságra, súlyra, végzettségre, jövedelemre, küllemre, belsőre, szabadidős tevékenységekre és egyéb tulajdonságokra volt pontosan kíváncsi, amire meg is adott egy kitöltendő formátumot. Ott nem jöttek rendes válaszok, amik kitöltötték volna. Itt kitöltitek esetleg ti is? Szerintem jó példa megmutatni azt, hogy minimálisak az elvárásaink.
Jómagam így töltöttem ki a formátumot:
Kor: 23
Magasság: 181 cm
Testsúly: max 70 kg
Végzettség: érettségi, és egyetemre járok
Nettó jövedelem: ami diákmelóból épp összejön a hónapban egyetem mellett
Küllemem főbb jellemzői: vékony, kék szemű, erős állkapocs, csúnya nőies telt száj, széles orr, csontos arc
Főbb belső tulajdonságok: ravasz, célramenő, összeszedetlen, szeretetéhes
Szabadidős tevékenységek: túrázás, extrém sport, barátokkal találkozás, film nézés
Egyéb értékeid: szerencsére nagy a farkam legalább
Elvárások társkeresésben
Kor: 18 felett bárki
Magasság: mindegy
Testsúly: mindegy
Végzettség: érettségi azért jó lenne
Nettó jövedelem: 200k havonta legalább, hogy ne kelljen eltartani
Küllemmel kapcsolatos elvárások: nincs, nem érdekel a külső
Belsővel kapcsolatos elvárások: 100 százalék hűséges, gondoskodó, és odaadó, szeretettel teli szívvel, mindig tartson ki mellettem
Egyéb elvárások: éljünk együtt boldogan mindörökké
Másik dolog, hogy akkor még úgy gondoltam, hogy hamarosan instagram felsőtestem lesz, amivel majd jönnek a jobb nők is.
Azóta kiderült, hogy a genetikám az instagram felsőtesthez nem elég.. Egy idő után eljutok egy pontra ahol nagyon lelassul a fejlődés. Szteroidozni meg nem akarok csak a nők miatt, ráadásul így 30 felé a hajammal is "problémák" vannak, amit nem akarok fokozni.
14: Ez azért nem teljesen így van. Ha most megkérdezné valaki, hogyan szedhetné ő is össze azt a 3 kövér nőt, azt mondanám, építsen időgépet.
Ma nem tudnám megcsinálni ugyanazt, amit 8 éve, mivel a nők igényei online és a szórakozóhelyeken annyira az egekben vannak, hogy tényleg csak a Chadnek van esélye még erre is.
Na, örülök, hogy valamit elindított az incelek között a kérdésem.:) A legrosszabb látni, hogy semmi építő jellegűt nem csináltok a témában, nem konkretizáltok, nem építkeztek. Így hiába van probléma, megoldás nem lesz. Ez a konkretizálás szerintem előrébb tudja mozdítani az ügyeteket:)
VISZONT
Az eredeti kérdésben is feltettem a kérdést Kérdező, és itt is felszteszem. Illetve 15-ösnek is szól:
Az elvárásaitok gyakorlatilag 0 a nők felé. Ezt persze lehet úgy is interpretálni, hogy nagyon alacsony elvárásaitok vannak... de úgy is, hogy nektek aztán tökmindegy, csak ne legyen fogyatékos (15östől idézve).
Ez a "nekem mindegy" dolog nem feltétlen vonzó gondolat, hisz ki akar a másik "nekemmindegy"-e lenni? Miért nincs semmi lényegi elvárásotok afelé, akivel elvileg össze akarjátok kötni az életeteket?
És nyilván nem is a "legalább C-s kosarú csöcse legyen" meg "csak vörös hajó zöld szmeű jöhet szóba" dologról beszélek, sokkal inkább a belsőbb értékekről vagy szokásokról. Nekem pl fontos, hogy a nőm ne elektronikus zenét hallgason, mert azzal ki lehet kergetni a világból. Vagy fontos, hogy akarjon gyereket. De másnak ugynaúgy lehet az is fontos, hogy ne akarjon. Vagy hogy sokat olvasson. Vagy el lehessen menni vele kirándulni. Ne akarjon háziállatot. Feltétlen fogadja el a háziállatomat. Ilyesmi.
Ezek mind fontosak ha valakivel tartósan időt akarunk eltölteni. Ha nem klappolnak bizonyos dolgok, akkor csak egymás agyára fog menni a két ember.
RÁADÁSUL ez az "adatlapozgatás" egy jó lehetőség lenne arra is, hogy felkeltsd valaki figyelmét. Ha meg "pont rám illik a leírása" akkor az egy erős plusz pont lehet.
Szóval nektek hogyhogy nincs semmi ilyesmi?
"Nekem pl fontos, hogy a nőm ne elektronikus zenét hallgason, mert azzal ki lehet kergetni a világból.":
Ez érdekes, mivel régebben én(15ös) leírtam volna, hogy ne halgasson rock/rap zenét, mivel én kizárólag elektronikus zenét hallgatok.
Aztán a blackpill(incel köznyelven) korszakomban rájöttem, hogy klasszikus punk rock(Ramones), vagy a klasszikus nyugati parti rap(2PAC) igazából a szívemből szól és tetszik. Ezért is érzem azt valamennyire, hogy ezek annyira nem számítanak.
27, azaz változott az ízlésed. Ez tök okés.
De ha éltél már együtt valakivel, akinek vannak számodra idegesítő szokásai, preferenciái, akkor azt is tudhatod, hogy hosszútávon elég nehéz szeretni egy ilyen embert:D
26, igen, írtad, hogy legyen hűséges, szeretteljes. Deee ez inkább a kapcsolatot jellemzi, semmint magát az embert. Mármint.. ja, fntos, de igazából pár kivételtől eltekintve eg ypárkapcsolatban ezeknek mindig alapoknak kell lenni, ha hosszútávra tervez az ember. De magáról a másik egyénről, illetve a vele szembeni elvárásokról nem tudtunk meg semmit.
Mmmmmm oké, nem értünk egyet, de legyen.
Persze az is igaz, hogy elvárásokat megfogalmazni sokkal könnyebb úgy, ha az ember már túl van 2-3 kapcsolaton és tudja mik a saját igényei. Pl az első kapcsolatomból megtanultam, hogy távkapcsolat szóba sem jöhet:D A másodikból, hogy elvárjam azt, hogy használja az eszét, legyen empatikus, gondolkodjon mielőtt beszél. A harmadikból, hogy ne legyen szexmániás, a negyediknél, hogy semmiképp ne legyen dohányos és ha nem besézl az érzelmeiről, sz*rt sem ér az egész. És az ötödikre mindeez jellemző is. De az első négy nélkül nem tudtam volna, hogy nekem ez kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!