Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 év feletti magyar nőre tényleg rohamosan csökken a kereslet, és egyre rosszabb és rosszabb a választékuk attól a kortól kb.?
Természetesen egy egyéni illetve genetika függő is. De tény, hogy a magyar nők, akár táplálkozásbeli, életviteli szokásaik miatt vagy genetikailag de jóval hamarabb öregszenek mint a Nyugat-Európai jóléti nő társaik.
Egy 40 éves francia/svéd/német nő néz ki úgy mint egy 30 éves magyar, átlagot véve.
A tény az, hogy a magyar nők jóval hamarabb "elvirágzanak" mint a magyar férfiak. Ez kimutatott tény. Emiatt valóban visszaesik a minőségi és mennyiségi kereslet az ilyen nőkre? Egy nő életében egyfajta fordulópont a 30 év Magyarországon? A helyzetükön persze segít ha nincs gyereke még, de ha az is van, akkor igen radikális érdeklődés változásra számíthat, negatív irányba természetesen.
Egyetértetek ezzel?
Minden nőnek kell ajcsikat adni, sajnos ez van. Ilyen a punci :(
Csak annyi a különbség, hogy sokaknak nem is telik rá. De egyébként 31 évesen én még nem úgy nézek ki mint Andy Vajna szóval különösebben nem vagyok ráfanyalodva a golddiggerekre. Egy 18-23 éves egyetemista lánynak bőven elég a normális udvarlás, hogy elviszed pár új helyre, főzöl neki, mutatsz érdekes filmeket, kiállításokat, aztán jó alaposan megfarkalod péntek-szombat este.
És ezt a saját lakásodon, normális egzisztenciával, jó környezetben nem pedig a 4-5 lakótársa füle hallatára. Kb ennyi.
45 biztos vagyok benne, hogy ezt csak álmodtad, már csak onnan is, hogy szeretnél te bármilyen nőt, nemhogy 18-23 éveset 31 évesen, ami a beteg elmédben megszületett.
A 18-23 évesek baromi öregnek tartanak téged.
Nem nézek ki olyan hű de jól, de sokat sportolok, szálkásan tartom magam, magas vagyok, és jóval átlag fölötti intim méretem van.
De persze meséljétek be, hogy ti olyan szépek és fiatalok vagytok, hogy nektek sem szülinapkor sem valentin napkor nem kell ajcsit vennetek.
Mindjárt jön a csúsztatás😂
Most már csak 23 éves, nem 18-23, ami eddig volt…
De, az ilyen idős lányok többsége a korabeliekre vagy a max 3-5 évvel idősebbekre bukik, bármennyire szeretsz álmodozni.
Annyi idősen én sem álltam szóba ennyivel idősebbekkel és akiket ismerek most, ők sem.
Tipikusan azok szoktak ilyenekkel jönni, hogy 18-25 utána pedig hervadás, akik csak instára verik a farkukat…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!