Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 30 év feletti magyar nőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 év feletti magyar nőre tényleg rohamosan csökken a kereslet, és egyre rosszabb és rosszabb a választékuk attól a kortól kb.?

Figyelt kérdés

Természetesen egy egyéni illetve genetika függő is. De tény, hogy a magyar nők, akár táplálkozásbeli, életviteli szokásaik miatt vagy genetikailag de jóval hamarabb öregszenek mint a Nyugat-Európai jóléti nő társaik.

Egy 40 éves francia/svéd/német nő néz ki úgy mint egy 30 éves magyar, átlagot véve.

A tény az, hogy a magyar nők jóval hamarabb "elvirágzanak" mint a magyar férfiak. Ez kimutatott tény. Emiatt valóban visszaesik a minőségi és mennyiségi kereslet az ilyen nőkre? Egy nő életében egyfajta fordulópont a 30 év Magyarországon? A helyzetükön persze segít ha nincs gyereke még, de ha az is van, akkor igen radikális érdeklődés változásra számíthat, negatív irányba természetesen.

Egyetértetek ezzel?

2023. febr. 14. 01:34
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
12%
35 fölött jönnek a nehézségek. Aki addig nem szerzett skilleket a párkapcsolat terén, annak bizony lefő a kávé. Ennyi idősen mindenki elkezd amortizálódni, nemtől függetlenül. A magyar nők még mindig szebbek a nyugatiaknál, de 35 fölött már le kell adni az igényekből párkeresésnél, mert a jó partik már elkeltek.
2023. febr. 14. 05:51
 12/51 anonim ***** válasza:
94%
Utolso. Miert kene leadni. Te talan lennel boldogtalan kapcsolatban ahol a masik nem is tetszik es rengeteg mindenben veszekedtek?
2023. febr. 14. 06:01
 13/51 anonim ***** válasza:
89%
Nem mindegy, hogy egy boraodi 12 gyerekes 30as nőről beszélünk, vagy egy budapesti, diplomás, gyermektelen, munkájában sikeres, sportos, szingli nőről van szó. Utobbira hatalmas a kereset
2023. febr. 14. 06:05
 14/51 anonim ***** válasza:
92%
30 feletti nőként remekül tartom magam, így ez rám nem igaz, de az, hogy a magyar férfiak milyen csodásan tartják magukat, attól azérr röhögőgörcsöt kapok.
2023. febr. 14. 06:37
 15/51 anonim ***** válasza:
6%

15:

Életem során csupa olyan 30-as nővel találkoztam, akik szerintük remekül tartották magukat és várták a komoly pasit, aki majd gyereket csinál nekik. Valójában meg kinéztek, ahogy kinéztek, de semmiképp nem úgy, mint a 25 éves önmaguk.

13:

Ha várom a buszt a megállóban, amelyik Windsorba megy, de csupa olyan jön, amelyik Székesfehérvárig közlekedik, akkor lehet, hogy nem a megfelelő megállóban állok. Vagy felszállok a fehérvárira, vagy ott maradok a megállóban. Nem kell igénytelennek lenni, de a realitások merev dolgok.

2023. febr. 14. 06:56
 16/51 anonim ***** válasza:
91%
Ez attól függ milyen élete volt a nőnek. Tudományos kutatás bizonyítja, hogy a modern társadalmak legboldogabb és legegészségesebb rétege minden korosztályban a sosem volt házas és gyermektelen, szingli nő. Szóval egy nőt ez visel meg fizikálisan és alig látszik rajta a kora ha ez kimarad az életéből.
2023. febr. 14. 07:38
 17/51 anonim ***** válasza:
83%

Hát nem.

29f

2023. febr. 14. 10:48
 18/51 anonim ***** válasza:
100%

16

Te milyen örömöt lelsz abban, hogy megpróbálsz másokat látatlanban lehúzni?

Amőgy van erről egy jó kis sztorim. Egyszer küldtem képet egy hozzád hasonlónak, küldtem párat, amin 18, 21, és pár másikat, amin 29 vagy 30 voltam. A legironikusabb pillanat volt, amikor megkavarodott a sok képtől, és azt hitte, hogy csak olyan van amin 18 és olyan amin 21 vagyok, mert a 29/30 éves kori képeimre azt írtam, hogy "ezek ideiek", de csak a válaszaimban írtam a korom, és azt hittem, tudja (mivel ebből indult ki a vita, hogy ő nem hiszi el, hogy 30 évesen ugyanolyan jól nézek ki, mint 20 körül, és nem öregszik a bőröm). Azóta is jót röhögök, mert írta, hogy félreértett, nem tudta, hogy csak 21 vagyok, majd nézzük meg 10 év múlva, meg, hogy ő jobbra húzna ám, ha Tinderen látna. :DDD

2023. febr. 14. 11:01
 19/51 anonim ***** válasza:
90%
16: szerencsére jobban nézek ki most, mint 25 évesen. :)
2023. febr. 14. 11:25
 20/51 anonim ***** válasza:
26%

Nem az a lényeg mennyire öregedik, a férfiak nagy részének csak az a lényeg luk legyen, ezért van elég érdeklődő a szép 30as nőkre - nyilván akinek nem volt 30 alatt udvarló annak 30 felett sem lesz.

Ettől függetlenül érdemes megjegyezni, hogy a férfiak LÁTSZÓLAG lassabban öregednek, mert sokkal több kollagén van a bőrükben mint a nőknek: [link]

2023. febr. 14. 11:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!