Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek miért ilyen egyszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért ilyen egyszerű a társkeresés, és ezáltal miért ilyen egyszerű az életük is? Mindig is így volt ez, vagy csak a 21. század jellemzője?

Figyelt kérdés
Aki nem hiszi, regisztráljon fel bármelyik társkeresőre női profillal az ingyenes verzióval. Fél percenként 1-2 ismerkedni vágyó pali befut, akik között rengeteg a jóképű, családcentrikus is!

2023. febr. 13. 12:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

19

Nem jó így, de egyértelműen jobb, mint egy rossz kapcsolatban egy sz#r ember mellett.

Csak azért nem fogok akárkit elviselni, mert én csalásot meg gyereket szeretnék.

2023. febr. 13. 17:02
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

19

Igen, volt felelősségem, nem voltam elég határozott és tapasztalt ahhoz, hogy minél előbb felismerjem, hogy az adott férfi nem hozzám való, ezért sokat sérültem, de egyúttalúh gondolom, hogy sokat tanultam is ezekből a tapasztalatokból.

2023. febr. 13. 17:04
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

“"Egyre több nő önálló, független"...és macskás-magányos, mégha próbálják is elhitetni magukkal, hogy ez mennyire jó így. “

Bizonyított tény, hogy a társadalom legboldogabb rétege az egyedülálló gyermektelen nők 😂😂😂

“[t]he healthiest and happiest population subgroup are women who never married or had children."

[link]

De te nyilván jobban tudod ezt is 😂😂

2023. febr. 13. 17:08
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt nem értik a kapcsolatfüggők: párkapcsolatban is lehet magányos az ember. És az egyedüllét nem jelent magányt.
2023. febr. 13. 17:50
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű az élet mert nem kell könyörögniük a f.szért?? A nőknek nem a p.nájuk körül forog az életük mint a férfiaknak a f.szuk körül. Rohadtul nem ebből áll az élet és tele van hatalmas mindennapos nehézségekkel.
2023. febr. 13. 18:05
 26/31 anonim ***** válasza:
58%

#12: "50-es pasiként, én nagyon sajnálom társkeresés szempontjából a mai fiatalokat"

Szerintem ők egyáltalán nincsenek rászorulva a sajnálatodra. Vagy úgy általában véve a magadfajta gondolkodású emberekre, aki (általa) normális(nak vélt) értékrendről akar prédikálni nekik kéretlenül.

2023. febr. 13. 20:34
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld el a következő helyzetet kérdező férfiben:

felregisztrálsz Tinderre, belájkol 150-200 nő pár hét alatt, így a számláló állandó jelleggel 99+-ot mutat. Elő vagy fizetve, így látod, kik kedveltek. Van azonban egy kis probléma: a 150-200 nőből csak 20-30 tetszik, velük matchelsz, majd ráírsz mind a 30-ra. A 30-ból csak 10 válaszol. Abból a 10-ből 5-tel elhal a beszélgetés, további 3-mal pár nap vagy 1-2 hét után hal el.

Végeredményben marad 2 nő, akivel randira mész. Azonban mindkettő kikosaraz, így búslakodni kezdesz, hogy ismét heteket kell várni egy-egy olyan nőre abból a 150-ből, aki tetszeni fog.

Vagyis, hiába van sok érdeklődő, ebből csak egy nagyon szűz százalék tetszik neked.

Na, hát kb. így lehetnek a nők is a társkeresőkkel, csak még nagyobb arányban. És én SIMÁN el tudom képzelni, hogy a férfi felhozatal SOKKAL de sokkal rosszabb, mint a neked nem tetsző női felhozatal. Eleve sokkal több férfi is regisztrál, akik közül még nagyobb(!) arányban lesznek igénytelenek, nősek, kapcsolatban élők, rondák, kövérek, mint a nők között. De a foglaltak minimum sokkal többen lehetnek pasik között.

29F

2023. febr. 14. 03:55
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
#27 Ez tűpontos volt.
2023. febr. 14. 06:27
 29/31 anonim ***** válasza:
0%

#23 és amit te a neten olvasol, azt már mindjárt bizonyított tényként is kezeled. Bravó, sok sikert akkor, mindenki élje úgy az életét ahogy akarja.

#26-osnak meg annyit, én nem prédikálok itt senkinek, csak leírtam a véleményemet, és a tapasztalataimat, ennyi.

Ismerek jópár 30-50 éves egyedülálló nőt, és nem látszik túl boldognak egyik sem, mert mint írtam is, az ember társas lény.

Bár az is igaz, hogy van olyan rossz kapcsolat, aminél az egyedüllét is jobb.

2023. febr. 14. 11:31
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
#29 mivel hogy kutatópszichológusok kutatási eredményei, így igen, hiszek neki 😂
2023. febr. 14. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!