Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az átlagos vagy csúnyácska...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos vagy csúnyácska pasik valóban kevésbé hajlamosak bántani a másikat?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, és iszonyat megszívtam a társkereséssel, kapcsolatokkal eddig.

3 kapcsolatom volt, mindháromban bántottak. Az első hisztériás rohamnak hívta, ha BÁRMIN elsírtam magam, vagy bármi bajom volt, folyamatosan megalázó módon beszélt velem. A második állandóan más nőket lájkolt, instán be is követte őket, aztán először bagatelizálta, meg ígérgetett, hogy abbahagyja, aztán a végén meg már rámordított, hogy nézzek ki úgy, mint azok a lányok és akkor majd talán megfontolja, hogy valóban abbahagyja. A harmadik pedig megcsalt, lebukott, aztán még úgy is tagadta, és amikor nem hagytam annyiban, megpofozott.

Nem tudom, mit csináltam rosszul, hogy ezt érdemeljem, mindegyik normális srácnak tűnt az elején.

Apukám és a bátyám azt a tanácsot adta, hogy ne próbálkozzak többé helyes srácoknál, mert azok sokkal nagyobb arányban ilyenek, mert nem motiválja őket semmi arra, hogy kedvesen viselkedjenek a nőkkel, mert nincs értéke a nőnek, hiszen bármikor találnak másikat. Ezért még a megcsalást, ütlegelést is megengedi magának a legtöbb.

A 3 srác valóban mind helyes volt, de nem az a kigyúrt "helyi alfahím" fajta azért.

Jelenleg is udvarol 5 fiú, abból 1 helyes, a másik 4 pedig valóban olyan, akiknek még nem igazán volt barátnőjük. Nem csúnyák, nem undorodom, de semmi vonzót nem találok bennük, pl. olyan feje van az egyiknek, mintha körzővel rajzolták volna, hozzá meg olyan haja, aminek elöl bili formájú frufruja van, a másik meg alacsony és túlsúlyos, a többi meg simán csak nem tetszik valamiért (nem tudom konkretizálni, egyszerűen rájuk nézek és NEM). Mégiscsak nekik kellene adnom esélyt? Megszoknám/megszeretném a külsejüket, ha nagyon jó fejek, rendesek? Van ilyen?

Anyukám és a barátnőim azt mondják, nem működik ez, anyukám szinte könyörögve mondta, hogy nehogy így elrontsam az életem.

De közben meg nagyon el vagyok keseredve, és nagyon megriaszt, hogy férfiak mondják a saját férfitársaikról, hogy szinte csak akkor tudnak normálisan bánni a barátnőjükkel, ha nem úgy néznek ki, hogy sok nőnek kelljenek. Elég rosszul hangzik...

2023. febr. 12. 23:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%
A faszt, sőt.
2023. febr. 12. 23:35
 2/21 anonim ***** válasza:
91%
Ez teljesen nyilvánvaló, hogy nem így működik, semmiféle összefüggés nincs. Sőt, nekem gyanús, hogy ez egy pasi agymenése itt.
2023. febr. 12. 23:36
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Apám szegény nem egy szép ember, kurvára örülök, hogy nem hasonlítok rá, olyan szinten terrorizálta a családomat, hogy nekem kellett feljelentenem és végigvinnem vele a birtokvédelmi pert, mert anyámnak nem volt hozzá lelki ereje.

Mindenki más miatt egy fasz.

2023. febr. 12. 23:37
 4/21 anonim ***** válasza:
77%

Ez egy nagyon szep trollkerdes. Bubuka, a csunya pasik gyakrabban bantjak a parjukat. A csaladi eroszakot elkovetok nagyobb resze total atlag csavo.

Senki nem banik csak azert szarul a masikkal, mert megteheti, az elet nem egy 90-es evek beli tinifilm, ahol a szepek kcsogok, a csunyak meg kedvesek.

2023. febr. 12. 23:37
 5/21 A kérdező kommentje:

Nem trollkérdés. Tényleg összezavarodtam és kíváncsi vagyok, ki mit gondol. Elfogadom az ellentétes véleményt, mivel nem állítottam, hanem kérdeztem. Anyukám teljesen bizton állította ugyanezt, amit Ti.

Csak az fogott meg kissé, hogy a férfiak vélekednek ilyen borúsan a férfitársaikról (legalábbis a családom férfitagjai).

2023. febr. 12. 23:39
 6/21 anonim ***** válasza:
97%

Egy csúnyácska rosszabb sok esetben mert tudja magáról és majd megpróbálja leépíteni az önbizalmad, mert tudja bármikor jobbat kaphatsz.

Nem a kinézettől függ szerintem, hogy milyenek... Én ismerek nagyon szemrevaló, pasit aki nqgyon is normális és hűséges.

Én egy kicsit nem erőltetném a dolgot a helyedben. Megtanulnék egyedül is boldog lenni. Ismerd meg magad! A szerelmet ne erőltesd mert annak jó vége sosincs... Nyugi majd jön egy vonzó normális srác. Addig is dolgozd fel azt ahogy ezek bántak veled.

2023. febr. 12. 23:39
 7/21 anonim ***** válasza:
97%
Nézz fel a rendőrség körözési listájára. Egyik szebb, mint a másik 🤣
2023. febr. 12. 23:41
 8/21 anonim ***** válasza:
82%
Viccnek is rossz a felvetés. Nyilván pasi a kérdező, tipikus sablonokat használ. De semmi értelme az egésznek, nem törvényszerű, hogy egy jó pasi csak rossz ember lehet. A legtoxikusabb kapcsolatom pont egy nem túl jó pasival volt, tele volt komlexusokkal, féltékenykedett a semmire is.
2023. febr. 12. 23:52
 9/21 anonim ***** válasza:
84%
Ez nagyon nem igaz. Inkább hangzik a kérdés egy egy incál sirámnak és önreklámnak a "csodás" belsejükről, mint egy valódi lány kérdésének.
2023. febr. 12. 23:54
 10/21 anonim ***** válasza:
96%
Fontos hogy vonzó legyen számodra, a gond inkább az lehet hogy prolikkal ismerkedsz.
2023. febr. 12. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!