Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki incel az beteg?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor a TB miért nem biztosítja számukra ingyenesen a prostituáltak szolgáltatásának igénybevételét?

2023. febr. 12. 22:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
77%
Aki incel, nem feltétlen beteg, de tutira egy nem szerethető nyomoronc. Nem ingyen prosti kell nekik (eleve ne alázzuk meg a prostikat azzal, hogy egy incelhez kelljen hozzáérnéük gumikesztyű nélkül), hanem pszichológus.
2023. febr. 13. 08:10
 22/29 anonim ***** válasza:
75%

Az incel-lét egy akotuális állapot, amelybe bárki kerülhet. Valaki rövidebb, valaki hosszabb ideig, valaki egész életét így éli le. Nem betegség, hiszen nem feltétlen van köze betegséghez, bár okozhatja az is. És nem se a pszichológus, se a prostizás nem megoldás. Az előbbi azért nem, mert nem feltétlenül mentális probléma a kiváltója (bár lehet ez is), az utóbbi pedig azért nem mert a lényeget egy prosti sem tudja megadni, pontosan azt ami hiányzik az incelek életéből: az őszinte vonzódás.

A szó önmagában csak annyit jelent önkéntelen cölibátus és ha egy ilyen ember elmegy prostizni, technikailag kikerül a cölibátusból, de gyakorlatilag nem, hiszen a nő nem vonzódik hozzá, csak egy szolgáltatást nyújt.

Az incel-lét lényege, hogy olyan férfiak élnek így akikhez semmilyen módon nem vonzódik egyetlen nő sem. Függetlenül kortól, társadalmi státusztól, pénztől stb. Szóval nem szereti üket senki önmgukért, legalábbis nem szexuális értelemben. Ennek elsődleges oka pedig a rossz külső. Egy jó külsővel megáldott, de szoicálisan fejletlen (akér autsita szintű) srác ugyanúgy vonzó lesz a nők számára (legalábbis addig amíg ténylegesen kapcsolatba nem lépnek), mint egy normál, átlagos ember, egy rossz külsővel megáldott férfi pedig nem lesz az. A rossz külső egyébként szinte automatikusan hozza magával a rossz szociális képességeket, elvégre aki már alapból nem született túlzottan szépnek folyamatos kiközösítésnek és akár bántalmazásnak lesz kitéve egész életében.

2023. febr. 13. 08:49
 23/29 anonim ***** válasza:
97%
A szociális képességek fontosabbak, ha sikeres vagy, népszerű, karizmatikus, nagy az ismerettségi köröd akkor van esélyed hogy a nők felfigyelnek rád. Én például hiába nézek ki jól ha szociális fóbia miatt nem tudok kimenni a lakásból, nem ismer senki, nincs karrierem, nem tudok rendesen kommunikálni és párkapcsolatra alkalmatlan vagyok.
2023. febr. 13. 09:23
 24/29 anonim ***** válasza:
96%

22, azt írtad van aki hosszabb-rövidebb ideig benne van az incelségben.

éééén ezt így nem mondanám. Ha elhagy a nőd és nincs kivel szexelned, akkor már incel vagy? Ha nagyon a definíciót nézed - azaz, hogy hiába akarsz, nincs kivel szexelned - akkor jjjjjjja, de lássuk be, az incel mozgalom nem ez. Ezt simán szingliségnek hívják. A szingli férfi viszont nem incel.

Az incelség mögött egy egész eszmerendszer van. Nem véletlen van külön wikijük is, mert kb külön nyelvet beszélnek és külön felfogásuk van a világról. Ez azért nem az, amibe az ember "rövidebb ideig beleesett". Mármint persze, van aki magára húz egy idológiát, aztán rá pár hónapra rájön, hgy hülyeség és otthagyja, de érted, a lényeg, hogy azért óriási különbség van zingli és incel között akkor is, ha a szingli sem tud akármikor fölszedni valakit egyéjszakásra. Merthogy a legtöbb ember nem tud, mégsem incel.

2023. febr. 13. 10:27
 25/29 anonim ***** válasza:
56%

@24

Amiről te beszélsz, az a blackpilled incel mozgalom, ami az egészében valóban egy hülyeség, még ha vannak is szomorú igazságok a "tanaiban". A sima incel pedig az, akit az első bekezdésedben leírsz. Ezért rettenetesen sértő és megalázó pl. a #21 válasza is ránk, akik nem blackpilled incelek vagyunk, pusztán lelki betegek és rondák. (Az ilyen seggfejek amúgy felfogják, hogy a billentyűzetek mögött nem gépek, hanem emberek ülnek?)

2023. febr. 13. 10:56
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Az incelség egy "válasz" arra hogy valaki miért sikertelen a nőknél.

Incel nem csak ronda férfi lehet pl. én nem vagyok incel, de nekem is nehezen megy az ismerkedés pedig nem vagyok ronda, csak nehezen kezelem a kommunikációt és válogatós vagyok,így szingli vagyok, nem hibáztatok senki csakis magamat :)

Szerintem azt is figyelembe kell venni hogy aki incelnek vallja magát tényleg semmilyen nőnek nem jön be vagy csak túl válogatós??

Szerintem nem betegség csak egy állapot ahogy valaki fentebb írta. Szerintem felesleges teóriákat gyártani a sikertelenségre, mert attól nem lesz jobb és nem minden nő ugyan olyan, az incelek itt hibáznak nagyon nagyot. Tudom hogy nehéz pozitívan hozzáállni amikor folyamatos sikertelenségek sorozata miatt semmi önbizalma nem marad az embernek. Ezt az állapotot én is ismerem, de a sajnálkozásal nem lesz jobb erre rá kell jönni, az még nem segített senkin ha sajnáltatta magát vagy általánosítva elkezdte hibáztatni az összes nőt. Nagyon igaz hogy először saját magával legyen jóba az ember utána jöhet a többi. A másik nagyon fontos tanulság amit minden incelnek be kellene látnia hogy szerethető és értékes emberek és nem kell mindenáron megfelelniük a "nők" elvárásainak. Amint felfogtam hogy mindenek előtt magamnak kell megfelelnem, elengedtem a témát és már egyáltalán nem hat meg egy elutasítás vagy egy sikertelen randi. Magabiztosabb lettem és nem félek jövőtől, bármi lesz, túlélem kapcsolat és sex nélkül is bárhogy alakul.

2023. febr. 13. 11:13
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

No, konkretizáljuk kicsit.

Ha állami beavatkozást akarunk, ahhoz ell egy konkrét feltételrendszer ami alapján megkaphatják a kedvezményes szolgáltatást az emberke.

Hogy lenne meghatározva a jogosultak köre? Mik a feltételek?

2023. febr. 13. 11:30
 28/29 anonim ***** válasza:
46%

A blackpill igazából azt mondj ki, hogy a tárkeresésben ELSŐDLEGES a külső, viszont az itteni véleményekkel szemben valüjában nem tagadja a többi dolog fontosságát sem. Ugye az alapvető nézet szerint a külső nem is számít, mindenhol azt látni, hogy "csak légy önamagad", "légy magabiztos", "a belső az első", "menj el pszichológushoz". A blakpill pontosan ezeknek a tévképzeteknek - amik mindenáron tagadják a külső fontosságát - akar végetvetni. Viszont alapvető különbség, a blakpill és a redpill között, hogy míg utóbbi azt mondja elég ha csak sportos vagy (ami bárki számára elérhető) és pénzes, akkor már sikeres leszel. A blakpill szerint viszont a külső javítása csak limitáltan lehetséges, mert a legtöbb dolg ezzel kapcsolatban adott, genetikailag meghatározott. Szóval a legtöbb mindenen nem, vagy csak túlzottan nagy erőfeszítés árán lehet változtatni: ilyen a magasság, az arcszerkezet, a testarányok, az alapvető testfelépítés. Tehát ami igazán fontos a külső terén is minden olyan dolog, amely a genetikánk része ergo nem tudunk rajta változtatni. Magyarán genetikilag behatárolt az életünk már a születésünk pillanatától kezdve (sőt igazából már előtte is, az által hogy kik a szüleink).

Egyet lehet ezzel érteni vagy sem, de a lényeg, hogy a blackpill ezeket mondja ki, viszont az téves információ, hogy ezek alapján azt is propagálná, hogy akkor ne csináljunk semmit. Pont ellenkezőleg még útmutatást is jelent olyan téren, hogyan hozzuk ki magunkból a legtöbbet, csak azt is kimondja, hogy ne kergessünk fölös illúziókat és van egy pont ami után tényleg fölösleges tovább próbálkozni. Én szerint aki valóban incel, az csak akkor mondhatja ezt magáról, ha elérte ezt a bizonyos pontot. Amikor mindent megtett azért, hogy a legtöbbet hozza ki magából, de mindezek ellenére is sikertelen maradt.

2023. febr. 13. 11:36
 29/29 anonim ***** válasza:
93%

w8, yyyep, mégis rengeteg olyanról hallan/olvasni, hogy emberünk incel, arról papol, hogy ő már mindent megtett amit lehet, azátn kiderül, hogy szakadt, igénytelen ruhákban jár, hót zsíros a haja, kövér és kb mindenről az a véleménye, hogy "nekem mindegy".

Pedig az ilyen nem incel, hisz egyáltalán nem önhibáján kívül nem jut nőhöz, hanem mert egy igénytelen gyökér.

Ezért is kérdeztem 27esben, hogy oké, hogy képzelünk el egy ilyen intézkedést, mi alapján határozzuk meg ki jogosult kedvezményes prostira.

2023. febr. 13. 12:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!