Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki incel az beteg?
"A felmérések szerint a Zöldek szavazói iskolázottabbak a többi párt választóinál; 62%-uk érettségizett vagy diplomás. A szavazók átlagéletkora 38,1 év, és az átlag német állampolgárnál több a jövedelmük."
Tehát ezt az ötletet, hogy ingyen prostit biztosítson az állam a nőknél sikertelen, nőtlen férfiaknak, az végső soron a német elit fejéből pattant ki. Akik kb. 10-szer annyi pénzt keresnek átlagban mint egy átlag magyar. Annyira csak nem lehetnek hülyék, ha 10-szer annyit keresnek mint te.
@7
A szót eredetileg konkrétan egy nő ötlötte ki, így, bár kissé disszonáns (hiszen a cölibátus szó önmaga nőtlenséget jelent), így voltaképpen használhatod magadra is. De ha okvetlenül meg akarod különböztetni magad a férfiaktól, akkor így váljék valóra minden vágyad! Femcelként aposztrofálhatod magad, ha ez minden kívánságod.
@kérdező
Most az a kérdés, hogy az "incelség", mint állapot, az betegség-e? Mert nyilvánvalóan tudod a választ. Vagy pedig az, hogy az incelek alapvetően betegek-e? Nos, többi inceltársam nevében nem tudok nyilatkozni, de nekem szociális fóbiám van, ami hivatalosan betegségnek minősül tudomásom szerint. Emellett nagy valószínűség szerint aspergeres vagyok, illetve a sikertelenségem és kilátástalanságom hozadékaként alighanem depressziós, és jó úton haladok az alkoholizmus felé. Hogy ebből melyik számít betegségnek, azt ki-ki döntse el maga. Ja, meg bűn ronda vagyok, érdemes innen kezdeni a sztorit - igaz, az nem betegség.
Persze, a kleptomániásnak meg széf kulcsot,a pirománnak ingyen gyufát 😂
A maci csoport óvodásait meg szétosztanánk a pedofilok között. Az is betegség, nem? Na, ugye🙄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!