Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit eredmnényezne a párkapcsolati piacon ha tényleg megvalósulna a nők újra elosztása?
#50: Lehet néhány indiszkrét kérdésem?
1. Mikor éppen párkapcsolatban vagy mennyi volt az a maximum szexmennyiség, ami még nem volt teher számodra? Nem patikamérlegen érdekel és a minőség is számít, tehát nem aktusok számában mérem, hanem inkább olyasmiben, hogy teher lett volna számodra, hogy gyakran akart veled szexelni a párod és ez nem azért volt, mert rossz lett volna az ágyban, hanem simán neked volt alacsony a libidód?
2. Hogy állsz a szexuális nyitottsággal? Mert a tengericsillag pozíció misszionáriusban lekapcsolt villany mellett mikor biztosan nem vékonyak a falak (mondjuk egy nyaraláson) egy idő után meglehetősen lehangoló tud lenni.
Bocsánat válaszolók de nem olvastam csak kb 15-20.-ig.
Kedves kérdező! Bár az incel és ched szavaktól a falra mászok de a kedvedért használom. Miért nem vagy sikeres? Miért nem vagy "ched"? Ingyenes magyar oktatásban(jó,az is igaz csak majdnem ingyenes) miért nem sikerűlt használható versenyképes tudást szerezned? Szakmunkásból is hiány van technikusból is diplomásból is. Ha első szakmád nem jött be miért nem tanultál másikat? 36 évesen szereztem meg életem 3.szakmáját.
Adonis test? Van szervi bajod ami megakadályoz napi 25 fekvőtámasz lenyomásában,25 guggolást megcsinálni?(hogy csak ingyenes dolgot írjak) Ha van kezeltetted?
Tettél valamit magadért??
#53: Köszönöm a választ! Azt még elmondod, hogy meddig tartottak ezek a kapcsolataid és mitől érezted azt, hogy nem fog működni hosszútávon? Illetve azt is, hogy ezeket annak idején a megismerésük pillanatában milyen szempontok alapján választottad ki?
#55: Hagyjuk már ezt a versenyképes tudást. Épp nem rég volt tele a net egy tanulmánnyal, hogy a gazdagság és az intelligencia ritkán korrelál egymással a legtöbb nagyon gazdag teljesen átlagos csak szerencsés és jó helyre született, a legtöbb intelligens pedig sok dologban pont az intelligenciája okán lesz demotivált. Pl. a matematikus ritkábban vesz lottószelvényt, mint az átlagember. Egy közgazdász szkeptikusabb volt a kriptopénzekkel vagy a blue chip részvényekkel, mint egy átlagember. Egy politológus sose gondolta volna, hogy megéri bármilyen 10+ éves vállalkozási tervet alapítani arra, hogy a Fidesz marad immár a 4. ciklusban is hatalmon. Soroljam még?
Az otthoni ingyenes gyakorlatokkal önmagadat hozod jobb erőnléti formába, ami hasznos és pozitív, de a nőknél nem leszel tőle népszerűbb. Az egész gyúrás dolog túl van hypeolva mint a BMW. Maga a szubkultúra az, ami vonz bizonyos típusú nőket, amennyiben te bele tudsz illeszkedni az adott szubkultúra oszlopos tagjaként abba a közegbe mint a helyi gyúrunkvazze.
#53: Köszönöm a választ! Azt még elmondod, hogy meddig tartottak ezek a kapcsolataid és mitől érezted azt, hogy nem fog működni hosszútávon? Illetve azt is, hogy ezeket annak idején a megismerésük pillanatában milyen szempontok alapján választottad ki?
2 év, 2 és fél év, 4 év
Kettőnél az volt a gond, hogy szerettek volna gyereket pár éven belül, én nem álltam erre készen, főleg huszonpár évesen.
A harmadik kappott egy visszautasíthatatlan ajánlatot külföldön, ami nagy előrelépés volt számára. Én viszont tanultam, mellette jó álláspm volt, amit nagyon szerettem és épp frissen lett felújítva a lakásom. Nagyon nem akartam mindent itt hagyni, aztán ha mégsem alakulnak jól a dolgok, akkor feleslegesen hagytam ott az egyetemet, munkát, stb.
Ezek miatt lett vége.
Milyen szempontok alapján választottam? Hát, szerelmes lettem 😃 számomra nincs annál vonzóbb ha egy férfi okos és helyén van a szíve, jókat lehet vele beszélgetni a világ dolgairól, van humora.
Kettő exem tanár volt, a harmadik is egyetemen oktatott és kutató munkát végzett(ő kapott lehetőséget Amerikában folytatni a kutatást)
#57: Nos, ezek a tipikus párkapcsolati zátonyok, amik annyira általánosak és gyakoriak, hogy én már az előtt, tizenévesen szerettem volna elkerülni őket, hogy egyáltalán a szüzességemet elvesztettem volna. És ezek a mai napig így maradtak. Tehát az alapvető döntéseim megmaradtak, nem változtak, annyi változott, hogy egyre szilárdabban tudom képviselni az érdekeimet abban a témában, hogy miért NEM akarok gyereket vagy miért NEM látom jó ötletnek, hogy kifelé szórjam a pénzt és a külvilágnak megfelelve éljek.
Emiatt a tiédhez hasonló kapcsolatok létre sem jöttek, létre sem jöhettek, mert már a kezdeti szimpátia kialakulását aláástam vele. Amire később rájöttem, hogy azért volt rossz döntés, mert ezek a 1-2-3-4 éves kapcsolatok adtak volna annyi tapasztalatot és önismeretet (együttélés terén és problémák közös megoldása, alkalmazkodás a másikhoz) terén, hogy ne válljak egy arrogáns pötsfejjé, aki mivel mindig egyedül volt úgy igazán élete lényegesebb döntéseiben, ezért minél idősebb, ezáltal minél nagyobb vesztenivalója van, annál kevésbé hajlik arra, hogy önmaga bőrét (pénzét, idejét, belefektetett energiáját, amit más, hasznosabb tevékenységtől von el) kockára téve bizonyítson egy kvázi-vadidegennek, akit nem rég ismert meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!