Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit eredmnényezne a párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit eredmnényezne a párkapcsolati piacon ha tényleg megvalósulna a nők újra elosztása?

Figyelt kérdés
2023. febr. 12. 12:49
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:

Dehogynem a chadek már rég elosztátták egymás között a jó nőket.

Ha valami folytán egy fiatal nő akkor meg nem kell neki pasi az anyagisaga miatt mert szerinte "csak" alap, hogy egy 30nal fiatalabb pasinak van

minimum félmilliós fizetése

saját lakása

saját autója

és egyik se hitelből vagy szűlői segítségel természetesen....

2023. febr. 17. 11:21
 42/58 anonim ***** válasza:
47%
Az alapokat sem érted. Nem a csedek osztják a nőket. Hanem a nők döntenek, hogy kivel vannak. Amúgy a vasutas ismerősöm is 500 felett keres. Van szolgálati lakás. Menj oda! Tapadni fognak rád a nők!
2023. febr. 17. 11:25
 43/58 anonim ***** válasza:
56%
Engem a gyakorlati része érdekelne. Például van egy szingli húsz éves húgom; őt erőszakkal elrángatnátok valami incel lakására, ahol megerőszakolják? Mert jelenleg ti ilyesmi világot képzelhettek el az itt olvasottak alapján. Ahol a nőket rákényszerítik az együttlétre.
2023. febr. 17. 11:28
 44/58 anonim ***** válasza:
66%
Ahhoz, hogy kijöjjön a ti matekotot, a chadeknek egyenként fejenként több száz csajt kellene tartós kapcsolatban tartania. A valóságban azonban a chadeknek is egy nője van és max hébe hóba egy egyéjszakás félrekufirc befigyel. Ennyi. A valósággal nem akartok szembe nézni, hogy miért nincs és nem is lesz csajotok soha. És minél jobban menekültök a szembenézéstől annál távolabbra kerültök a nőktől is.
2023. febr. 17. 12:59
 45/58 anonim ***** válasza:
0%

"Például: a nők 90%-a nincs társkeresőn, nem is volt, meg nem is lesz. Teljesen felesleges ez alapján következtetést levonni."

Ezzel szemben a valóság, hogy manapság a nők több mint fele hosszabb-rövidebb ideig megfordult legalább egy, de lehet, hogy több társkeresőn és aki nem is csak azért, mert korán elkelt mivel nincsenek nagy igényei vagy annyira jó nő, hogy elég volt léteznie és úgyis jött a herceg.

"Csak azt felejted el, hogy a nők többsége egyáltalán nem akar gyereket! Durva, mi? Az USA-ban volt erről tanulmány, hogy a világrajött gyerekek FELE nem tervezett, becsúszott."

Statisztikával mindent ki lehet mutatni és annak az ellenkezőjét is, ha úgy teszik fel a kérdést.

Azért válaszolták ezt a nők, mert a többségüknek 30 alatt csúszik be, mivel ... SURPRISE! ... általában már 14-18 között elvesztik és aktívan szexelnek és ekkor még naivak, butuskák, kísérletező kedvűek, sunnyognak a szülők előtt, fogalmuk sincs a testük működéséről, kimaradt ciklusokról, stb. Utána pedig kognitív disszonanciába kerülnek, hiszen nem utálhatják egy életen át a saját gyereküket.

Ebből következtethető, hogy általában nem attól csúszik be, akitől valóban gyereket akarnának, hanem olyanoktól, akik nem apának valók, hanem vonzó rosszfiúk, alkalmi kalandok vagy se-veled-se-nélküled toxikus kapcsolatok.

A tudatosan tervező következetes ember meglehetősen ritka a társadalomban. Férfiból és nőből egyaránt. Aki pontosan eltervezi, hogy mikor, kitől, milyen saját és milyen a másiktól elvárt egzisztencia megléte esetén akar majd gyereket. A maradék 80-90%-ra igaz lesz, amit állítasz és ezt be lehet úgy állítani, hogy a nők többsége nem akar gyereket, csak becsúszott szegénynek.

Főleg, hogy ha már becsúszott, akkor sosem tudjuk meg, hogy ha elérte volna azt a bűvös 30-at az életkor esetleg közelít a 40-hez (mivel nem egzakt dolog minden nőnél, inkább egyéni érettség, biológiai ösztön) és sosem pottyant ki a méhéből semmit ez alatt, akkor milyen hormonális változások mentek volna végbe nála, ami miatt hirtelen babázni támad kedve vagy meghülyül és kisállattal kompenzál, de nagyon durván. Esetleg a saját idősödő szülei, nagyszülei életét eszi meg a túláradó gondoskodásával.

"Magyarországon volt időszak, mikor minden élő gyerekre jutott egy abortusz."

Ezek szintén mókás statisztikák annak fényében, hogy tudjuk, bizonyos etnikai kisebbségnél és társadalmi rétegnél gyakori a szaporaság meg bizonyos szociális rétegben (útszéli prostik) jellemző a gumi nélküli aktus.

Erősen torzít, mivel alapból a fejlett világban kevés gyerek születik és fogy a társadalom, viszont hatalmas asszimetria van ezen belül is. Mert egyesek egyáltalán nem is akarnak gyereket, de ezek általában a gazdagabbak, jómódúbbak, vagy maximum 1-2-t akarnak, azt is idősebb korukra és tudatosan védekeznek mióta nemi életet élnek.

Mások meg dugnak mint a nyulak állatiasan és be-be csúszik 1-1. Rostás Andzselika 5 abortusza, amit megélt 25 éves koráig 5 abortuszként fog szerepelni a statisztikában és ha beleveszünk 4 olyan nőt, aki a fél életét odaadná egy gyerekért, csak meddő, akkor minden nőre fog jutni 1 abortusz. És a 75%-uk meddő, tehát sokkal jobban kell védekezni, hiszen a meddő nőknek is csak a 25%-a védett.

"Magyarul: fele ennyi gyerek se lenne, ha a nők nem szexelnének csupán azért, mert élvezik."

Szerintem meg ha ha megfelelő védekezés és elővigyázatosság mellett élnek a párok szexuális életet, akkor inkább az ellenkezője a probléma, hogy egyre kevésbé termékenyek az emberek és a korral tovább csökken, nem pedig az, hogy becsúszik 1-1 gyerek.

2023. febr. 17. 15:13
 46/58 anonim ***** válasza:
0%

#39: "Ott bukik a komplett mutatvány, hogy ti azt akarjátok, hogy a nő legyen monogám, a férfi poligám, miközben nincs tízszer annyi nő a Földön, mint férfi."

Igen, ahogy ajánlatosabb elzárni az értékes dolgokat nehezen kirabolható helyekre, mint bezárni vagy 0-24-ben megfigyelni mind a 8 milliárd embert, hogy melyik fogja felkapni azt a húszezrest a földről, ami mellett ott a cetli, hogy "Ne lopd el."

Az evolúció makacs dolog. A vadász is hiába várja egy életen át, hogy a szarvas lőjje főbe magát, nem lesz ilyen eset. Ha véletlenül jön is egy barátságos szarvas, az valószínűleg veszett és nem ajánlatos enni a húsából. Máskülönben muszáj beletörődnie, hogy nehéz lesz, ezért is fog - bármennyire hajtja is a vadászösztön - idővel lecsillapodni.

Ugyanakkor ha a szarvasokat arra idomítod gida koruktól, hogy legyenek barátságosak az emberekkel és a hosszú fekete fém valamit tartó terepruhásokkal se legyenek rögtön előítéletesek, hiszen lehet, hogy a lelkük mélyén jó emberek, csak rossz a hírük, akkor a komplett fajt, populációt a halálba tudod küldeni, életképtelenné tudod "nemesíteni".

Ennél jobban nem tudom megfogalmazni már mi a baj a feminista, jogalapú érveléssel, hogy a nőnek is jogot kell adni a szabad szexre.

"Ha a férfi poligám, akkor a nő is, tehát tessék természetesnek tekinteni, hogy négy gyereke van öt apàtól, és ha talál nálad jobbat, akkor repülsz a pichába."

Elhiheted nem csak én de sok más férfi is el tudná fogadni, ha az ilyen 4 apától 5 gyerekes nőt olyan szigorú skálán tudnánk szűrni, mint ahogy azt a nők teszik velünk férfiakkal. És mi lennénk abban a pozícióban, hogy esélyt adunk neki és megengedjük, hogy elvigyen minket vacsorázni meg wellnessezni, majd unottan mondhassuk neki, hogy "Bocsi, de nem működik a kémia, de a továbbiakban én nem indoklok meg semmit, hiszen jogom van indoklás nélkül ghostolni téged."

"Meg persze érdemes átgondolni, hogy ha mondjuk csak a férfiak 20%-át tartjuk meg, akkor az a legjobb 20%. Ugye, érted? Neked akkor se lesz sok esélyed."

Teljesen mindegy, ha kevesebb a férfi, pláne ennyivel, akkor még ha sorba rendezed ezeket a férfiakat is a legalsó szintért is menni fog a nők között a harc. Csak a jobbaknak akkor már 1000 rajongójuk lesz, az átlagnak mondjuk 10, a legcsúnyábbak pedig így is választhatnak 2-3 nő közül.

2023. febr. 17. 15:23
 47/58 anonim ***** válasza:
0%

#44: "Ahhoz, hogy kijöjjön a ti matekotot, a chadeknek egyenként fejenként több száz csajt kellene tartós kapcsolatban tartania."

Nem tudom mi felfoghatatlan abban, hogy ha a felső 20% pörgeti egymás között a nők felső 80%-át, akkor a nők alsó 20%-án kell osztoznia a férfiak maradék 80%-ának.

Mivel az élet nem ennyire egzakt, lesz, aki inkább a csúnyább nőkből választ, más a Chad-ek megunt, kidobott rongyait veszi el feleségül, megint más próbál tudomást sem venni arról, ha a nője néha-néha félremegy valamelyik volt szexpartnerrel a sok közül, aminek a töredékét nem vallotta be. Olyan is lesz, aki alig jut házasságon, kapcsolaton belül szexhez, mert a nője aszex vagy alacsony a libidója és ez vagy igaz vagy csak fedősztori és csak őt nem kívánja. Esetleg tényleg az. Ezért van az alsó 20%-ban átlagon felüli külsővel, mert emiatt nemhogy egy Chadnek se kellett, de még a Torrentének sem, miután megtudta, hogy aszex.

2023. febr. 17. 15:29
 48/58 anonim ***** válasza:
68%

"Nem tudom mi felfoghatatlan abban, hogy ha a felső 20% pörgeti egymás között a nők felső 80%-át..."

Nem pörgeti, mert fizikailag, időben, számszerűen ,mindenhogyan is LEHETETLEN lenne. Nem fogjátok fel, hogy a nők többsége nem vesz részt sem a chadek életében sem az incelekében. Na ők hol vannak, kivel vannak, vagy miért nincsenek senkivel(egy jó részük)? Ezen kellene elgondolkozni a chades hülyeségeitek helyett.

2023. febr. 17. 15:36
 49/58 anonim ***** válasza:
0%

#48: De részt vesz, csak nem mindenki stabil háremhölgyként, hanem talán fogalmuk sincs róla, hogy az a 4-5 ember, aki megdugta őket az elmúlt 2 évben, az Chad volt és nem kötötte az orrukra, hogy rajtuk kívül még mással is dug, mert így jobb a nő lelkének, ha azt hiszi, hogy a férfi is szenved, amiért ő kitette a szűrét, természetesen szex után, mert nem akart elköteleződni vagy valami miatt nem passzoltak össze.

Ne akard már nekem bemesélni, hogy a nők többsége ennyire erkölcsös és ha ÖSSZEADJUK a bulizós, fesztiválozós nőket, a Tinderen és egyéb társkeresőkön lévőket, a prostituáltakat és a félrelépegető feleségeket, akkor ezek még mindig csak egy nagyon kicsi részét képezik a társadalomnak.

A jéghegy csúcsa mindig látványosabb, mint az alja, de azért nem ekkora a kontraszt, mint be akarod mesélni. Főleg nem nagyvárosban. Aki meg 2023-ban faluban él és nem azért, mert még csak zsenge 18-20 éves, az valószínűleg jó okkal él ilyen helyen és nem működne a kapcsolat olyan férfivel, aki meg jó okkal él olyan helyen, ahol van sok munkalehetőség... Főleg, hogy az internet óta ez sem garancia semmire.

2023. febr. 17. 15:56
 50/58 anonim ***** válasza:
64%
Én egy átlagos nő vagyok (kifogástalan az alakom, de nincs Barbie baba fejem). Nem járok fesztiválokra, sosem voltam. 2 éve vagyok szingli, nem, nem szoktam kóbor szexelni sem. Van életem, hobbijaim, barátaim, családom. Sok hasonló barátnőm van. Nem értek a statisztikákhoz, de azt borítékolom Neked, hogy inkább maradok egyedül, mint egy "chad" szoknyapecérrel legyek. Ugyanúgy taszít a te gondolkodásod is. Inkább egyedül, vibrivel boldogan. Engem ne osztogasson senki sehova. Miért lenne jobb valakivel, akivel nincs meg a kémia, nem tetszik, mint így egyedül? Mi lenne nekem abban a "buli"? Gyereket erre a világra nem tervezek.
2023. febr. 17. 17:12
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!