Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiköltöznék Ausztriába ott könnyebb lenne normális nőt találni?
22 vicces de a 900 meg az 1000 euró marhára más kategória. Csak 10 éve élek itt kinn.
700ért bérlek 3 szobás házat udvarral és garázzsal.
És ezt a válaszom is nyugodtan lelehet pontozni mint a 20ast. De ezek a tények.
Vicces hogy sokan azt hisztek kinn micsoda szipi szupi és könnyű élet van.
12es is Én voltam...
Akkor pontosan tudod, hogy teljesen más életet él egy helyben született, osztrák/német állampolgár, akinek a szülei bőven meg tudták teremteni a jólétet a '90-es években. Nem a nulláról kezd, mint a bevándorlók. Simán megteheti, hogy az érettségi után egy évig utazgat. Vagy a szüleinél lakva pàr év alatt félretesz 50 ezret, és hitel nélkül tud venni egy lepukkant házat vidéken. 30 évesen ott a felújított, kényelmes otthon, tehermentesen.
Nem mindenki él ám albérletben! Úgy meg egyből jobb az életszínvonal, ha az a 700 euró megmarad zsebben.
Most is panaszkodnak, hogy nehéz, meg minden drága, de azért már lefoglalta a nyaralást. Igaz, csak két hét és nem három, csak Görögország, és nem Thaiföld, de azért még mindig nem fog éhen halni.
25. Nekem ilyen bajom nincs. 2400at keresek. Kinn amúgy meg rengeteg osztrák állampolgár is albiban lakik, de ne zavarjon. Ja és nekem a kutya nem segített.
Ismerek eleget.
Pont nem érdekel ki mit vett miből és hol. Én nem panaszkodom.
Amúgy meg az alap válaszom a kérdezőnek szólt hogy kinn is vannak igényei a nőknek és kinn is tenni kell azért hogy jó életed legyen.
N 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!