Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha kiköltöznék Ausztriába ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiköltöznék Ausztriába ott könnyebb lenne normális nőt találni?

Figyelt kérdés
Magyarországon a nőknek minden a diploma,pénz es a külsőségek hajszolása. Külföldön lehet normalisabbak a nők? Van értelme máshol megpróbálni ?
2023. febr. 12. 12:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
+rezsi
2023. febr. 12. 16:11
 22/29 anonim ***** válasza:
26%
Most kerestem rá willhabenen. valóban vannak kiadók ennyiért, de ezek csak szobák. A reális a 900-1000euró. + attól is függ hol helyezkedik el. A munkahelyedhez kell igazodni, nem a munkahelyednek igazodnia a lakhatásodhoz.
2023. febr. 12. 16:22
 23/29 anonim ***** válasza:
53%

22 vicces de a 900 meg az 1000 euró marhára más kategória. Csak 10 éve élek itt kinn.

700ért bérlek 3 szobás házat udvarral és garázzsal.

És ezt a válaszom is nyugodtan lelehet pontozni mint a 20ast. De ezek a tények.

Vicces hogy sokan azt hisztek kinn micsoda szipi szupi és könnyű élet van.

12es is Én voltam...

2023. febr. 12. 17:05
 24/29 anonim ***** válasza:
bérfüggő. Nem mindegy 2000 euróból gazdálkodsz vagy 1500ból.
2023. febr. 12. 17:07
 25/29 anonim ***** válasza:
91%

Akkor pontosan tudod, hogy teljesen más életet él egy helyben született, osztrák/német állampolgár, akinek a szülei bőven meg tudták teremteni a jólétet a '90-es években. Nem a nulláról kezd, mint a bevándorlók. Simán megteheti, hogy az érettségi után egy évig utazgat. Vagy a szüleinél lakva pàr év alatt félretesz 50 ezret, és hitel nélkül tud venni egy lepukkant házat vidéken. 30 évesen ott a felújított, kényelmes otthon, tehermentesen.

Nem mindenki él ám albérletben! Úgy meg egyből jobb az életszínvonal, ha az a 700 euró megmarad zsebben.

Most is panaszkodnak, hogy nehéz, meg minden drága, de azért már lefoglalta a nyaralást. Igaz, csak két hét és nem három, csak Görögország, és nem Thaiföld, de azért még mindig nem fog éhen halni.

2023. febr. 12. 17:24
 26/29 anonim ***** válasza:
Willhabenen a fizetéseket is feltüntetik, ha érdekel. egyszerű betanított melós br1800euró aminek a nettója 1500. Ha 700al számolunk albira, akkor 700 marad, amiből költened kell magadra. Kaja és rezsi. Marad kb 200 ezer forintod, ami azért jobb, mintha itthon nyomorognál albiban, de fika. Persze ízlések és pofonok. Ha albiba lennék én is kivágynék, de helyette inkább vettem egy újépítésű lakást önerőre. :D
2023. febr. 12. 17:24
 27/29 anonim ***** válasza:
58%

25. Nekem ilyen bajom nincs. 2400at keresek. Kinn amúgy meg rengeteg osztrák állampolgár is albiban lakik, de ne zavarjon. Ja és nekem a kutya nem segített.

Ismerek eleget.

Pont nem érdekel ki mit vett miből és hol. Én nem panaszkodom.

Amúgy meg az alap válaszom a kérdezőnek szólt hogy kinn is vannak igényei a nőknek és kinn is tenni kell azért hogy jó életed legyen.

N 30

2023. febr. 12. 17:50
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Szóval szerinted egy echte osztrák nő egy diplomanélküli, a nyelvet is erősen törő bevándorlóról álmodik? Hidd el, ha itt nem tudsz csajozni, ott annyira sem.
2023. febr. 12. 19:32
 29/29 anonim ***** válasza:
23%
Ahogy egy magyar férfi sem álmodik magyar nyelvet nem ismerő ukrán nőről. Bár tény, hogy szebbek, mint a magyar nők.
2023. febr. 12. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!